צריכה עזרה

צריכה עזרה

לירון חוגג החודש יום הולדת , ואני כבר חושבת איך להפתיע... אז חשבתי לקחת אותו ליום כייף שיתחיל בארחות בוקר עשירה , ולאחר מכן נלך לפינוק בספא. ופה אני צריכה את העזרה. אני מחפשת מקום טוב , במרכז, שיש להם שם את הספא הזוגי.אז למי שהיה או מכיר , אשמח לדעת פרטים. וחוץ מזה אשמח לשמוע רעיונות להמשך היום כייף...

kisses

New member
רויטלוש מה בקשר ליערות הכרמל

טוב זה אולי לא במרכז אבל שמעתי שממש פיצוץ שם

שמופית

New member
רויטל, בזמנו היה

שירשור ענק בפורום חתונות, וראיתי אחד כזה גם לא מזמן שם... אני יודעת שיש את ספא פולג, ויש עוד כמה באיזור ת"א. הן דיברו שם אתמול על חבילה שנקראת "לילות לבנים" אבל אני לא זוכרת איפה. בכל מקרה, ספרי לנו אם את עושה בירורים ועל מה החלטת
בהצלחה

ממליצה לך להתייעץ עם הדר לו מפורום

חתונות, היא סוכנת נסיעות שמתמחה בספא

maz

New member
../images/Emo91.gif ספא מול הים בטיילת בתל אביב

גיא לקח אותי לשם ליום ההולדת שלי בשנה שעברה. מתחילים בג´קוזי זוגי, אח"כ כל אחד פונה לטיפול של כשעה. האוירה רגועה והטיפולים נעימים מאד. מומלץ!

maal

New member
רויטלי...........ב"הלגה"../images/Emo65.gif

יש חבילות פינוק בהפתעה עם מסג´, ג´קוזי זוגי, וארוחה ב"קפה פולה" אני יכולה גם לסדר לך מחיר.......!

shelycat

New member
שאלה: מה זה "הלגה"?

ואיפה זה אם אפשר לדעת? אני יודעת על "קפה פולה" במרכז בן גוריון בראשון-יש קשר?

maal

New member
פתחו בראשון

במרכז בן גוריון מכון קוסמטיקה וספא שעבדתי בו לפני כמה חודשים..... נורא אינטימי ונחמד.....

מלוש תודה אבל....

אני לא ארגיש בנח ללכת לשם כי אני מכירה שם את כולם , והאמת נראה לי תמיד שיש שם רק בנות... ולא בא לי על זה... אבל תודה בכל אופן.

קרןש

New member
אומנם עדיין לא נשואה אבל אשמח לעזור

ביהודה מכבי 10 בת"א יש מקום בשם "וילה ספא" מקום משגע ומאוד מרגיע. אני עשיתי לחבר שלי הפתעה והוא מאוד אהב את הטיפול והאוירה מקווה שעזרתי לך. קרן

למעלה