צריכה עזרה...

becky123

New member
צריכה עזרה...

אני צריכה רשימת שירים שרוקדים איתם ריקודי שורות (כמו לטינוס ואמה מה)... מישהו יודע שמות של שירים כאלה? תודה לכל מי שינסה....

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo108.gif

ברזילאיים: Gata brasileira-Ivete Sangalo Sorte Grande-Ivete Sangalo Dandanulnda-Margarete Bate Lata-Banda Beijo לא ברזילאיים [בעיקר כל הזמנים]: Carnavalera-אין לי מושג מי המבצע Ki Ki Ri Bu-Dj Laz Quimbara/Kimbara-DLG [הספלינג משתנה בהתאם לקובץ] Start the fire-Tarkan Beso en la boca-Axe Bahia מקווה שעזרתי.

becky123

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

יש בדיוק כמה שירים שחיפשתי ולא ידעתי איך קוראים להם...

XUXA141

New member
באתר של יניב ילון..

יש רשימות בצד של שירים. יש שם כל מני שירים, והמבצעים, וליד שירי השורות כתוב "שירי שורות". גם באתרי סלסה אחרים יש כמו לה מוסיקה יש מדורים של ריקודי שורות וגם שם כתוב מי הזמר ואיך קוראים לשיר.

הנה רשימה שפעם הכנתי

עם רוב הריקודי שורות שנרקדים בארץ (חלקם כבר ממש נשכחו) 1) Asa De Aguia - Pitt Bull 2) As Meninas - Xibom Bombom 3) Marcia Freire – Vermelho 4) club med - El Pam Pam 5) Ivete Sangalo – Canibal 6) Ivete Sangalo - De Ladinho 7) Jenifer Lopez - Lets Get Loud Ivete Sangalo - Sha La La La (8 9) Kikiribu - Dj Laz 10) King Africa - La Bomba 11) Margareth Menezes – Dandalunda 12) Markoolio - Dansa Salsa 13) Proyecto Uno - Colombia Va A Ganar (נרקד כלטינוס) 14) netinho - Fim de semana 15) Netinho - Oh Milla 16) P.O. Box - Rebola 17) P.O.Box - Papo de Jacare 18) SBS - Arriba, Abajo 19) Proyecto Uno – Latinos 20) Tchakabum - Danca da Maozinha 21) terra samba – fricotar 22) The Lord Of The Dance - River Dance 23) Thalia - echa palante 24) Danca de ventre (alibaba) - E O Tchan 25) Netinho - Capricho Dos Deuses 26) Dr Cevada - Gata Brasileira 27) Art Popular - Sai da Frente 28.Proyecto Uno - El Tiburon 29) Bom Balanco - Swing do Bum 30) Axe Bahia & Porto Seguro - Mayoneise 31) Asa de Aguia - Danca do vampiro 32) DLG - kimbara 33) Tchakabum -Olha a onda (Tesouro de pirata 34) Havana Delirio - Carnavalera 35) Proyecto Uno - Holla 36) EL CUBANO-Go go mueve 37) Miranda - Vamos A La Playa 38) ivete sangalo - sorte grande 39) Ivete Sangalo - Perere 40) SBS - Ritmo vualta אבל זה היה לפני איזה שנה פלוס..אז לבנתיים נוספו עוד כמה שירים אגב לירי Beso en la boca הוא כן ריקוד שורות ברזילאי..רק שזה פשוט לא סמבה... (הגרסה המקורית שלו Namorar Pelado כולה בפרטוגזית... פשוט Beso en la boca היא גרסה שעשו לו בספרדית ומכן אולי הבלבול) אגב 2 - אני לא בטוח שלהרכב שמבצע את השיר קוראים Axe Bahia אבל axe bahia זה בעצם המונח של "ריקודי שורות ברזילאיים" בפרטוגזית. ככה שרק מהשם שלהם אפשר להבין שמדובר בריקוד שורות ברזילאי (למרות שאני חושב שלהרכב יש בטח שם אחר וזה פשוט נלקח מאוסף של ריקודי שורות שקראו לו AXE BAHIA ....והשיר הנוכחי הוא מ2002 ויוצא כזה אוסף כל שנה נראה לי..)

Ne§t£A Gi®L

New member
צודק ב100%../images/Emo108.gif

כתבתי את ההודעה אחרי לילה לבן של לימודים, בתור אתנחתא נכנסתי לפורומים
טיפשי מצידי. וללהקה קוראים Axe Bahia, לפחות לפי גוגל ויוטיוב.

היי את לא טיפשה..את מיוחדת :)

ומה יוטיוב? אמרת שאין את הקליפ שלהם בשום מקום לא?
סתם... כפרעליך

AreYouReady

New member
לגבי 15 ו- 39 - איך רוקדים?

ממש הופתעתי לראות שלמס' 15 (מילה של נתינהו) ולמס' 39 (פהרהרה של איבט שנדלו) יש ריקודי שורות. יש עדיין מקום בארץ שרוקדים אותם? מישהו זוכר איך בערך רוקדים את זה?

למעלה