צריכה עזרה

yossi151

New member
צריכה עזרה

אני סיימתי צבא ואני רוצה להתחיל ללמוד אני מעוניינת ללמוד במכללה באשקלון סוציולוגיה רציתי לדעת כמה דברים על הלימודים מה ההבדל בין תואר רב תחומי לבין תואר התמחותי מה יותר טוב? מה עדיף? ומישהו יודע מה התנאים שצריך כדי להתקבל ? אשמח לשמוע גם הצעות של אנשים שלמדו את זה או לומדים עדין ומה הם ממליצים תודה

סוציולוגיה

קצת על לימודי סוציולוגיה: הסוציולוגיה מטפלת בחקר ההתנהגות האנושית והחברתית, נורמות ומנהגים מסורתיים, מבנה חברתי, תקשורת בין אדם לאדם ובין אדם לחברה. מבט על שוק העבודה בוגרי מסלול זה משתלבים בתום הלימודים כרכזי כ"א בחברות כוח אדם, כרכזי כוח אדם בחברות פרטיות וציבוריות, חברות הייטק, חברות סקרי דעת קהל ובאקדמיה. סטודנטים המבקשים להשתלב בתחומים הבאים:חברה ותרבות, חברה ישראלית, מדעי ההתנהגות, ומשאבי אנוש זקוק לתואר שני בסוציולוגיה. מאחר וכבר ציינת היכן את הולכת ללמוד..ממה שידוע לי על המסלול של מכללת אשקלון: ראשית, ניתן ללמוד תואר רב תחומי בסוצילוגיה במכללה,משמע, סוצילוגיה יכולה להיות חטיבה ראשונה וכחטיבה משנית את יכולה לצרף חינוך, קרמינולוגיה,אנתרפולוגיה,מדעי המדינה, משאבי אנוש וכד'.. תנאי הקבלה במכללה ספציפית: ממה שידוע לי אבל, מומלץ לברר במכללה ישירות: בגרות ממוצע 82 - או ממוצע בגרות 78 פסיכומטרי 500 B.A רב תחומי בסוציולוגיה של אוניברסיטת בר-אילן :תאור התואר המסלול מתקיים לאורך כל שעות היום :שעות לימוד אוקטובר :מועדי פתיחה המחלקה חותרת להציג בפני הסטודנט את מגוון מסורות המחשבה ושיטות המחקר הסוציולוגיות והאנתרופולוגיות, כמו גם את המחקר העדכני בתחומי מפתח של החברה בת זמננו בכלל והחברה הישראלית בפרט, כגון: מדינה וחברה, עבודה וארגונים, חיי היום יום, משאבי אנוש, פסיכולוגיה חברתית, מגדר, דת, מעמד, רשתות קהילה, יחסים אתניים, הגירה וקליטה, כלכלה וחברה, תנועות חברתיות, בריאות וחולי, העיר, ביקורת התרבות, סטיה חברתית, תרבות צריכה, גלובליזציה, פונדמנטליזם, ועוד. בין נושאי הלימוד: מבוא לאנתרופולוגיה, פסיכולוגיה חברתית, חברה ישראלית ועוד בהצלחה

למעלה