צריכה עזרה!

yully2

New member
מודה לך מאד על האמפטיה ועל ההצעה. אני

גם בכיוון של לדבר איתו על זה וחגית מנהלת הפורום יעצה ובחוכמה לדבר על זה איתו מהקושי שלי ובלי לבוא בטענות ולהאשים אותו, שזה משהו שאני בלב שלי כן קצת מרגישה שאני כועסת עליו. מקווה שזאת באמת רק תקופה קשה. תודה לך שוב.

yully2

New member
זאת באמת הבעיה גם, שאני לא מבינה איך הוא

לא יוזם משהו ולמה הוא מוכן שדברים ישארו ככה . אבל כפי שאני רואה בפורום הזה ובפורומים של יעוץ בכלל היוזמות הן הנשים. אז אולי לא ממש משנה מי יוזם אלא שהמצב ישתפר, לא? שוב תודה גם לך.

yully2

New member
צריכה עזרה!

שלום לכולם, אני ובעלי (נשואים 10 שנים) בשנות הארבעים נמצאים במשבר גדול לאחרונה, רבים המון על הכל, לפעמים מסתם שטויות ואין ביננו שום דבר שהוא טוב. אני לא מעוניינת שנפרד ומקווה שזה שלב קשה שיעבור ונוכל לחזור לחיים נורמליים. מרגיז אותי שלמרות ששנינו בעסק הוא באדישות לזוגיות המתערערת ורק אני בלחץ וחושבת מה נעשה. למה זאת רק אחריות שלי אני לא יודעת. בכל מקרה מה את ממליצה בשלב הזה לעשות? הכל מאד רגיש כרגע ואני אפילו מתלבטת אם להציע לו שנלך לטיפול (הוא לא ירצה כנראה) מה את חושבת? תודה על ההקשבה.

זהו שלב קשה בחיים לצפות בזוגיות הדועכת.

היוזמה כדאי היה שתבוא מאחד מכם וטוב שהיא מגיעה ממך. המשבר אני מניחה שנמשך כבר זמן ממושך ומה שכדאי היום לעשות זה קודם ששניכם תזהו את זה ואחר כך שתהיו מוכנים לעשות עבודה לקראת שינוי. למרות שזה קשה לך, תיזמי שיחה עם בעלך. תנסי לייצר ערב, בוקר שאתם לבדכם, אולי אפילו מפגש מחוץ לבית באווירה טובה, ושתפי אותו בקושי שלך. תאמרי לו בעיקר איך את מרגישה ומה את רוצה. תשתדלי מאד לא להאשים אותו ולהעביר ביקורת כי אז ישנו סיכוי שתנהלו מאבקי כוח "מי יותר צודק" והפגישה לא תביא תועלת. אחרי ששניכם מודים בקושי ישנו בסיס להחלטות. אני ממליצה שתעזרו בטיפול זוגי. תתחילי מפה ואת מוזמנת להמשיך לשתף בפורום. בהצלחה!

yully2

New member
תודה רבה חגית. אני אדבר איתו קודם ואחר כך

נראה בקשר להמשך.

למעלה