צריכה עזרה...

Queen Elizabeth

New member
צריכה עזרה...

שלום כולם! אני מקווה שאני אמצא פה עזרה... הבעיה שלי היא ככה: לפני כשבועיים שמתי לב שנקודת חן שיש לי מאז ומתמיד על הכתף התחילה לגרד. הנקודת חן הזאת היא כהה ובולטת ורופא עור אמר לי שאני צריכה לבדוק אותה כל חצי שנה (זה היה לפני איזה 10 חודשים... לפני שהתגייסתי). עכשיו לפני בערך שבוע היא התחילה לגדול. זה נראה כאילו שכבה שמתחת לנקודה גודלת מתחתיה ומסביבה. כל יום השכבה הזאת גודלת יותר רחב מהנקודה שכבר הייתה קיימת. השכבה הזאת היא בצבע בהיר יותר מהנקודה שהייתה לי אבל עדיין כהה יותר מהגוון עור שלי. הנקודה שהייתה בגודל של בערך 2-3 מ"מ עכשיו בערך בגודל של כ-5 מ"מ. תיכננתי להזמין לי תור לרופא עור השבוע אבל בצבא הכל לוקח המון זמן כמובן... בכל מקרה היום העברתי את האצבע על הנקודת חן והחלק הכהה והמקורי שלה (מה שהייה לי תמיד לפני שהיא התחילה לגדול ולהשתנות) פשוט נפל...זה לא כאב או כלום....אבל מאוד הפתיע אתי (בעיקר כי גם די אהבתי את הנקודת חן הזאת שהייתה לי על הכתף מקדימה מאז שאני זוכרת את עצמי...חחח) מה שנשאר זה כתם בולט וגבשושי בגודל של כ-5 מ"מ... בכל מקרה..אני תוהה לעצמי מה לעשות עכשיו.... האם להזמין תור לרופא עור בצבא (זה בטח יקח שבוע מינימום...) או לא לעשות כלום כי הנקודת חן בעצם נפלה..... האם יש סיכוי שהיא באמת מסוכנת? אשמח מאוד אם תעזרו לי.... תודה רבה ויום טוב

למעלה