צריכה עזרה [:

טוופזיי

New member
צריכה עזרה [:

אני חדשה בפורום ובגלישה בכלל.. אני ממש רוצה ללמוד לגלוש,זה נשמע לי נורא כיף! הבעיה היא.. אין לי מושג איך! אם למישהו יש אייסי והוא רוצה להסביר לי מה עושים וכאלה, זה האייסי שלי-285955496 ואני גם ישמח מאוד אם תתנו לי כתובות של אתרים שמדברים על גלישה וזה.. אני ממש רוצה ללמוד איך גולשים,איך בוחרים גלשן ומה צריך בשביל גלשן וכאלה.. בבקשה תעזרו לי!

ככה

לוקחים תפוז חותכים אותו ל-3 חתיכות סוחטים 2 מהחתיכות ואת החתיכה האחרונה זורקים לתוך המיץ מוסיפים קצת עגבניות, גזר ומלפפון טיפה שמן זית לפי הטעם ובסוף קצת גלידה וניל קיצר תאכלס אין מתכון לגלישה... תקני תגלשן הכי זול (ושלם) שאת יכולה להשיג...לכי לים ותנסי זהו

טוופזיי

New member
כן אבל..

אין לי מושג אפילו מה צריך לעשות כדי לגלוש מתי עומדים איך פונים ודברים כאלה.. אני צריכה לדעת ת'בסיס לפחות..

Black Soul Om

New member
וואי השאלה הזאת לא נעלמת בחיים

אם אנ'לא טועה אמור להיות איזה מאמר שפשוט אומר קנו גלשן זול ועופו לים הרוב יבוא עם הזמן הנפילות והמכות בראש... (ממש כמו סמים קלים
חחח סתם סתם)

guy65

New member
עצה שלי

אם את גרה במרכז בצפון או בדרום זה בכלל לא משנה, אני מציע לך לקחת שיעור פרטי אחד או שניים, ככה המדריך גם מלמד אותך איזה גלשן לבחור וגם מלממד אותך את הבסיס ומשם- כל העבודה שלך. אפשרות שניה אבל אותה אני פחות מעדיף זה שימליצו לך פה על מידות לגלשן תמצאי משהו יד שניה ותלכי לים לנסות את מזלך במציאת גולש נחמד (ולא עסוק) שיסביר לך איך גולשים. אלו 2 האפשרויות. אם תרצי שיעזרו לך במידות הגלשנים תתני קצת פרטים כמו גובה וכו'. בהצלחה =]

למעלה