צריכה עזררההה!

dominogrose

New member
צריכה עזררההה! ../images/Emo10.gif

תגידו לי , אתם הורים , נכון?? יכול להיות שאמא לא תאהב את הבת שלה נכל סיבה שהיא???
***בת 18 לאם חד הורית***

מאי19

New member
אני כל כך רוצה להגיד לך שלא

אבל אמהות זה מיתוס כזה שיקרי. ואני מתעסקת הרבה בלהתבונן באמהות סביבי ובעצמי ולראות כמה שאנחנו אגואיסטיות וחראיות הרבה פעמים. אני לא יודעת על מה מדובר אבל אני יכולה להגיד לך שזה זמן טוב עכשיו שאת כל כך צעירה להבין, שחייך בידייך. תחיי את החיים שלך בדיוק לפי הבחירות שלך בלי להתחשב בכלום. תנפי את ה"חבילה" הזאת שקוראים לה משפחה עד כמה שאפשר. ואני יודעת שזה קשה. אם הייתי יודעת על הורות כשהייתי בת שמונהעשרה את מה שאני יודעת היום, הייתי חוסכת לעצמי הרבה כאבי לב והתעסקות. הורים הם חארות הרבה פעמים. זה לא כזה יוצא דופן. ותקראי בספר "האהבה האמיתית" של דליה רביקוביץ את השיר באותו שם. אם יהיה לי זמן אחר כך אעתיק לך אותו. לפי הזכור לי הוא מתחיל בשורה "האהבה האמיתית היא לא כמו שהיא נראית" שיר נורא חזק. תהיי חזקה ועצמאית. וקחי ממני לחיצת יד אמיצה.

ophra

New member
כואב.... ../images/Emo10.gif

לקרוא את הזעקה שלך כל כך כואב שקשה להגיב כי מה אפשר להגיד? ואת כבר "גדולה", ומבינה קצת את החיים ויודעת שבעולם המטורף הזה הכל יכול להיות... אבל חשוב שתדעי גם: יש הרבה הורים (וביניהם גם אמהות) שאוהבים מאד את הילדים שלהם ולא יודעים להראות את זה כל אחד/ת מהסיבות והנסיבות שלו/ה. לא. זה לא מצדיק כלום זו לא סיבה להבין או לקבל או אפילו לסלוח זו רק עובדה שאני מאמינה בה היום בכל ליבי לקח לי הרבה שנים להבין ולהפנים את זה באמת (לגבי ההורים שלי כמובן) כן, אנחנו כולנו (טו, כמעט כולנו...
) ואני חושבת שלא אחטא לאמת אם אגיד שגם הורים שלא רק שמתים-על-הילדים-שלהם אלא גם מבינים הרבה דברים ב"להיות הורים" משקיעים מחשבה, תשומת לב, זמן ואנרגיות בלהיות הורים ועושים את זה עם ה-מ-ו-ן אהבה אבל בסופו של דבר - כולנו גם היינו ילדים והכאב שאת משדרת כואב לי לפחות בקיצור, אחרי בירבורים רבים אני חושבת שמה שרציתי להגיד זה... שאין לי תשובה ממש רק להציע לך להצטרף אלינו אולי זה יתן לך קצת תמיכה, חום ועזרה מאלו יש כאן בשפע....

למעלה