צריכה עידוד- גורה חדשה

צריכה עידוד- גורה חדשה

אתמול נכנסה למשפחתנו בת משפחה חדשה בדמות פקינזית בת חודשיים וחצי. נציין שהיא מאוד חמודה כטיבעם של גורים. העניין הוא שיש לי פקינז בן 9. והוא לא מהסוג החברותי-עבר התעלולות בחודשיו הראושנים ולא הצלחנו להיפטר מהכל, טוב שאותנו הוא אוהב (אבל הוא כל כך מקסים) נוסיף לתמונה עוד ילדים ובכלל המהומה היא רבה. כל מי שאני מספרת לו שיש לי עוד אחד חושב שבאמת ירדתי מהפסים, ואני באמת מרגישה כך נוסיף שלא אני זו שרציתי אותה, אבל שהראו לי אותה איך יכולתי לומר קחו אותה ותשלחו אותה לגורל ומטפלים בלתי ידועים?! מכיוון שזה אתר לאוהבי חיות אשמח לקבל עידוד, כי משום מה אוהבי החיות מסביבי חושבים שאחד זה גם אחד יותר מדי. ובוא נוסיף את האמת, כל הטירחה והעבודה אחרי יומיים זה עלי. אולי צריך פורום פסיכולוגיה לבעלים של בעלי החיים?

Sweet Fantasy

New member
מזה משנה מה אלו שמסביבך חושבים

בעלי החיים שאצלך מסבים לך אושר? זה הכי חשוב, לא? גם אני מגדלת פקינז ואני יודעת כמה שהם מקסימים, בנוסף לכך יש אצלינו בבית עוד 2 כלבים, 3 חתולים, זוג חמוסים והרבה תוכים
אז מצבך טוב, אם את חושבת שאת מסוגלת להתמודד עם עוד כלבה, ויש לך מקום בלב לעוד בעל חי , אז שיהיה בהצלחה. אם גם את חושבת שזה יותר מדיי, את תמיד יכולה למצוא לה בית שיאהב אותה לא פחות, ואת זאת שתוכלי לדאוג שהבעלים באמת יהיו טובים
בהצלחה, נשמח לתמונות

זו בדיוק הבעיה

אחד זה הנטל שהם מצריכים בטיול בהשגחה ובתשומת הלב, ואין אצלי חצי עבודה. למסור, אין סיכוי מהרגע שהם מתקבלים אצלנו הם תקועים איתנו עד יומם האחרון, אין לי לב למסור למישהו כי תמיד נראה לי שזה לא יהיה הכי טוב. (למרות שגם אנחנו לא מושלמים) ומקום בלב, זה לא חסר. המעצבן במה שאחרים אומרים, זה שעדיף שלא יאמרו ולא יעשו בבתיהם, אבל לכולם יש דעה... ואין מה לעשות זה מחלחל. שמה לקחתי על עצמי אחריות כבדה מדי. למרות איך אומרים להכל מסתגלים. אז במקום להוריד אחד נוריד 2? במילא יורדים. הבעיה תיווצר שצריך ביביסיטר, ל-2 כבר לא יהיו מתנדבים. אבל מה שכתבת על גן החיות הקטן מאוד מעודד, במילא אני מנסה להרגיל את עצמי - איך כולם אומרים- בקרוב יהיה אצלך דיסקברי צנאל, מהסיבה שכל חיה עזובה או בודדה או סתם נראת להם מלוכלכת, צריך להזעיק את אמא שתאכיל אותם, ואיך שזה מתקדם נראה לי בקרוב הם יעלו אותם לאכול ובסוף להישאר. ואיזה עוד כלבים יש לך? הכוונה מאיזה סוג? תמונות בהמשך, צילמנו אותה אתמול בדיוק כשהיא נכנסת לנעל. (היא כזו חמודה)

זיו25

New member
למי אכפת מה אחרים אומרים??

את עושה משהו טוב, ותמיד שני כלבים זה טוב יותר מכלב אחד ( למרות שזה לא בהכרח קל יותר). וכשנוסעים - יש המון פנסיונים שישמחו לטפל בכלבים האלה.

Sweet Fantasy

New member
הכלבים השניים הם

מסוג טרייר מעורב, וגולדן רטריבר. וזה לא משנה מה אחרים אומרים העיקר שתרגישי טוב עם מה שאת עושה, ואת עושה עבודת קודש. אני לא מבינה למה כל השאר דוחפים תאף, שיתעסקו בעיניינים שלהם וזהו. ובקשר לזה שמי שבא לו יוצא, זו כבר בעיה שתאלצי לפתור עם עצמך, את יכולה לתרום מעצמך המון בתור אוהבת בע"ח ועדיין לא לשמור אותם לנצח, ויש הרבה כאלה שמתנדבים שלוקחים לאומנה ועוד ועוד.. אם קשה לך למסור הלאה כלב או חתול תועה שמצאת, תרגילי את כולם שפשוט לא יביאו אותם אלייך, זאת זכות לא חובה. בהצלחה.

למעלה