מוטרדת ממה שקורה
New member
צריכה עידוד. ותקווה. דחוף.
זהו. אחרי החגים כאן וכלום לא השתנה. ואפילו ד"ר ברקוביץ' הסכים שאפשר להתחיל קצת לעזור. אז מתחלילם. אמאל'ה...
אשמח למילות עידוד והרגעה שפוש קטן והכל יהיה בסדר...
קצת עלי:
בת 33, אמא לשלושה מתוקים, הקטנה בת שנתיים, כולם הגיעו בקלות ובמהירות.
הפסקת הריון אחת כואבת לפני שלוש וקצת שנים.
בדיקת זרע שנעשתה לאחרונה תקינה.
היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה.
שנה שלמה של נסיונות, בחצי הראשון שלה עוד הנקתי אבל המחזור סדיר מהרגע שטרח להופיע אחרי הלידה
פרופיל הורמונלי תקין, אבל FSH לא מזהיר (פעם 11.2 ביום השליש ופעם 8.1 ביום השני)
מחזור סדיר (אם כי מעצבן - מאז הלידה האחרונה מתחיל עם יומיים -שלושה של טיפטופים ורק אז מתחיל לזרום)
בדיקות דם תקינות (בלוטת תריס, B12)
אז מה לעזעזאל השתנה? למה הפעם כלום לא קורה?
אני משתגעת מזה!
עושה דיקור כבר כמה חודשים אצל מישהי מקסימה - עוזר לי לפחות במובן הנפשי, משחרר קצת לחץ
ברקוביץ' שלח אותי לצילום רחם כדי לבדוק "שהלידות לא הרסו שום דבר" - עושה שבוע הבא אצל טוגנדרייך
ואמר שאחר כך נתחיל לעבוד
אשמח מאוד לשמוע מישהי שגם לה נתקעו דברים אחרי כמה הריונות טבעיים ועם עזרה זה הצליח...
מקווה שהבחירה בברקוביץ' תתברר כטובה ושהוא יהיה השליח הטוב שלנו...(התלבטתי הרבה אם ללכת לפרטי)
מקווה שהדרך תהיה קלה וקצרה
לכולנו
זהו. אחרי החגים כאן וכלום לא השתנה. ואפילו ד"ר ברקוביץ' הסכים שאפשר להתחיל קצת לעזור. אז מתחלילם. אמאל'ה...
אשמח למילות עידוד והרגעה שפוש קטן והכל יהיה בסדר...
קצת עלי:
בת 33, אמא לשלושה מתוקים, הקטנה בת שנתיים, כולם הגיעו בקלות ובמהירות.
הפסקת הריון אחת כואבת לפני שלוש וקצת שנים.
בדיקת זרע שנעשתה לאחרונה תקינה.
היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה.
שנה שלמה של נסיונות, בחצי הראשון שלה עוד הנקתי אבל המחזור סדיר מהרגע שטרח להופיע אחרי הלידה
פרופיל הורמונלי תקין, אבל FSH לא מזהיר (פעם 11.2 ביום השליש ופעם 8.1 ביום השני)
מחזור סדיר (אם כי מעצבן - מאז הלידה האחרונה מתחיל עם יומיים -שלושה של טיפטופים ורק אז מתחיל לזרום)
בדיקות דם תקינות (בלוטת תריס, B12)
אז מה לעזעזאל השתנה? למה הפעם כלום לא קורה?
אני משתגעת מזה!
עושה דיקור כבר כמה חודשים אצל מישהי מקסימה - עוזר לי לפחות במובן הנפשי, משחרר קצת לחץ
ברקוביץ' שלח אותי לצילום רחם כדי לבדוק "שהלידות לא הרסו שום דבר" - עושה שבוע הבא אצל טוגנדרייך
ואמר שאחר כך נתחיל לעבוד
אשמח מאוד לשמוע מישהי שגם לה נתקעו דברים אחרי כמה הריונות טבעיים ועם עזרה זה הצליח...
מקווה שהבחירה בברקוביץ' תתברר כטובה ושהוא יהיה השליח הטוב שלנו...(התלבטתי הרבה אם ללכת לפרטי)
מקווה שהדרך תהיה קלה וקצרה
לכולנו