צריכה עידוד עיצה משהו

sharonbr2

New member
צריכה עידוד עיצה משהו

תהיי,
אני אחרי 4 הפלות רצופות, כרגע בהריון ה10 שלי (אמאלה)... יש לי 2 ילדים וסך הכל 7 הפלות.
אני ממש בהתחלה שבוע 5. אני לא נושמת מרוב לחץ. לא יודעת אם הכל בסדר... מחכה לנורא מכל וזה מוציא אותי מאיזון ואני לא מתפקדת.
אני יודעת שהלחץ שלי לא תורם לכלום ושאין לי מה לעשות עם זה ועדיין, איך נרגעים? איך מעבירים את הזמן לא בחרדות?
עשיתי כבר 3 בטאות ואני מניחה שאין טעם לעשות עוד. הבטא האחרונה היתה לפני יומיים שזה 19 יום מביוץ, הבטא היתה 2054.
מה כדאי לעשות...
אני מזריקה קלקסן בנוסף פעם ראשונה.
תודה

שירהד1

Member
מנהל
יקירתי, אנא עברי לפורום "הריון אחרי אובדן". מס' הפורום 1111

שירהד1

Member
מנהל
גלי377- משהו חשוב-

אני שמה לב שיש לך המון שאלות לגבי קלקסן ושאת תולה בזה הרבה תקוות. חשוב לי להבהיר שלכל אחת סיפור רפואי אחר, ושמה שהמליצו פה לאחת, לאו דווקא יומלץ לשנייה.
ממליצה לך כך-
1. בהיבט הרפואי- למצוא רופא שאת מאמינה בו ומאמינה לו וללכת לפי המלצותיו הרפואיות. שוב- אין פה נכון ולא נכון. יש פה אותך ואת האמונות שלך ואת תחושות הבטן שלך לגבי מה נכון עבורך ומיהו הרופא/ה שצריך/ה לטפל בך וללוות אותך.
2. בהיבט הרגשי- ממליצה לך לפנות לסיוע כלשהו. השאלות החוזרות שלך מלמדות על חרדה רבה, וזה בהחלט נורמאלי נוכח מה שעברת. זה עדיין לא אומר שלא כדאי לדאוג לעצמך בהיבט הרגשי ולאפשר לעצמך את הסיוע הנדרש.
בעבר כבר כתבתי לך זאת, ואינני יודעת אם פעלת בעניין. היה חשוב לי לכתוב לך זאת שוב, וכמובן תעשי מה שאת חושבת שהכי נכון וטוב עבורך.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

גלי377

New member
תודה שירה, מה דעתך לסמוך על ד"ר עופר גונן וללכת לפיו?

מבולבלת מכל הרופאים אחד אומר איקס ושני Y,
צריכה באמת להתרכז ברופא אחד
הרופא נשים שלי במקרה הוא עופר גונן שעושה רושם מקצועי והכל

גלי377

New member

למעלה