צריכה עיצה בקשר לעיניים של הילדה

odeia

New member
צריכה עיצה בקשר לעיניים של הילדה

שלי, בבקשה. לפני כשבוע העיניים של הילדה היו נפוחות (כמו שהן הרבה פעמים כשיש ליחה), אבל הן היו קצת אדומות והיתה הפרשה ירוקה בבוקר. שמתי קצת תה. היא לא התלוננה וההפרשה הפסיקה. העיניים נשארו אדומות ונפוחות. הציעו לי לשים סינטומצין ושמתי גם את זה. מאתמול העין השמאלית שלה אדומה בלבן, בחצי החיצוני. היום אחה"צ היא אמרה שכואב לה בעין והראתה את האזור של הגבה מעל האדום. אחרי ששמתי לה תה, היא אמרה שכואב לה שם רק כשנוגעים. האם יש לכם רעיון האם זו דלקת? אלרגיה? קשור לליחה? ומה עושים כדי לעזור לה?

אורנה היי

האם יכול להיות שללא קשר לתופעות של שבוע שעבר הילדה קיבלה מכה או שיפשפה חזק את העין? קשה לי לעשות איבחון אינטרנטי , אני צריכה לראות את המקום. האם התה ששמת לה הינו תה קמוקמיל? נסי לשים לה ליד המיטה חצי בצל בקערה ותראי אם המצב משתפר מחר בבוקר. אם יש לך קרובה שמיניקה ויש לה אפשרות לתת לך מעט חלב אם , אימרי לי ואני אסביר לך מה לעשות. ערב טוב יעל

odeia

New member
שבת שלום, למען האמת אני חשבתי

שהסיפור של העין התחיל מאלרגיה וסיפור הליחה, ומכיוון שתמיד שהיא מלאה בליחה היא משפשפת את העין, אז כנראה שהיא שפשפה חזק ובסופו של דבר זה הפך להיות שטף דם. המשכתי לשים לה תה עם קמומיל ולבנדר, (הפעם התה הרגיל עזר יותר מתה ירוק, בדלקת קודמת התה הירוק עזר יותר), שמתי גם את החצי בצל הלילה, יש יותר ויותר שיפור. לא יודעת אם זה מהתה, הבצל או השילוב של שניהם, העיקר שרואים שיפור כל הזמן. לפעם הבאה אולי אנסה עצה שקיבלתי פעם, לשים את השתן שלה על העין, אולי יעזור. (כמובן, רק אם זה דלקת). המון תודה על העזרה.

odeia

New member
יעל, אחרי שהבצל עזר רק קצת בלילה

הראשון, בלילה השני שמתי על הבצל שמן לבנדר ושמן לימון והילדה קמה ללא שום סימן בעיניים חוץ מהפרשה קלה, אבל חנוקה לגמרי מליחה, אז הכנתי לה בצל ודבש למחר בתקווה שהיא תאכל את זה

חיוני שרופא יראה....

עיניים הן איבר יקר מדי, חשוב לקבל אבחון של רופא שמסתכל עמוק אל תוך העין. יעל כבר אמרה שאי אפשר לעשות איבחון אינטרנטי, אבל בעיניים, גם בלי אינטרנט, שווה שרופא יראה ויאבחן קל יותר לטפל כשיש אבחנה (ודברים מסוימים נשללים) לדלקת יש טיפול יעיל מאוד אך "מטורף" שמתי בעיניים שלי וגם בשל בני בהיותו בן 2.5 אז זה בטוח!!! אבל... הטיפול לא יעיל נדגד וירוס, למשל ובגלל זה צריך איבחון.... הטיפול: יש לטפטף לעין טיפת לימון זה כואב אימים - 30-90 שניות (תלוי בחומרת הדלקת...) שמים 2-3 פעמים ביום אני לא נתקלתי בצורך לטפל יותר מיום - יומיים (אני חושבת שהמקסימום ששמתי היה פעמיים ביום הראשון ופעם ביום השני = סה"כ 3 פעמים) בהצלחה למי שאמיץ
נאוה

למעלה