צריכה עיצה- דיאטנית

liranush39

New member
צריכה עיצה- דיאטנית

היי! אני מתאמנת עם מאמן אישי, אבל עדיין אני מרגישה שאני צריכה הכוונה לגבי דיאטה. אני צריכה מישהי שתתאים לי דיאטה לפי האורח החיים שלי- כזו שאוכל להתמיד ולהרזות בה. אשמח אם תתנו לי טלפונים של דיאטניות-לא יקרות, באיזור המרכז(נתניה ,הרצליה, כפ"ס). תודה

d a p h n a

New member
לא מכירה דיאטניות ספציפיות....

אני אישית מאוד אוהבת את התכנית של "שומרי משקל" (אבל זו עלולה להיות מעט יקרה עבורך, לא בטוחה) - מאחר ומדובר על תכנית שמותאמת לחיים האמיתיים - אפשר לאכול הכל, כל עוד מקפידים על הכמויות, ולכן אפשר ללכת למסעדה, או לאירוע או לכל דבר אחר, בלי להרוס את הדיאטה. היתרון/חסרון בתפריט שבונה דיאטנית הוא שמדובר על תפריט קבוע - כל יום אמורים לאכול דברים מסויימים בשעות מסויימות. היתרון של זה הוא שכאשר יש תפריט יחסית קבוע ומוגבל, בדרך כלל לא מתפתים ליותר מדי שטויות, ובנוסף מתרגלים לאכול כמות מסויימת בשעה מסויימת וזה מקל על השמירה. החסרון הוא שאין בתפריט כזה מספיק גמישות, ולכן אם יש לך פתאום יום שבו צץ משהו חריג (מישהו הזמין אותך לשבת בבית קפה אחר הצהריים על קפה ועוגה) ואת פתאום "חורגת" מהתפריט, במקום פשוט להזמין קפה ועוגה קלה, להנות מהם, ולספור אותם לתוך הדיאטה כך שמה שתאכלי בשאר היום יקזז את זה.

d a p h n a

New member
ועוד הערה קטנה לעניין הדיאטנית....

כדאי לנסות לברר מה האופציות דרך קופת החולים שלך. בדרך כלל קופ"ח מכסה חלק גדול מהעלות.

דנה A

New member
המלצה חמה

יכולה להמליץ לך על נטורופטית מכפ"ס - המתאימה את התזונה שלך למצב הבריאותי, גופני ורגשי: תפריט תזונתי מפורט ומותאם – בהתחשב באורח חייו, טעמו האישי ונתונים נוספים של המטופל. שמה מיכל פס בובק 054-7289454 בהצלחה! דנה

למעלה