צריכה עיצה לדלתות לארון

ashlaya

New member
צריכה עיצה לדלתות לארון

טוב אז ארון הבגדים שלנו בנוי בעצם בתוך הקיר עצמו מין נישות כאלה אם אני מגדירה נכון...בכלל כל החדר נבנה לבד הענין הוא שכרגע הפתחים פתוחים ומכוסים בלונגים ונמאס לי מזה.... אז אולי יש לכם רעיות איזה דלתות או יותר נכון ממה לעשות דלתות הגודל של הפתחים קצת מוזר.... 60X140 ולא בא לי על סתם דלתות מוזמנות מנגר... יש לכם רעיונות אולי?

אתי@

New member
לא יודעת אם זה אפשרי מבחינה ביצועית

אבל בהנחה שכן... אפשר להרכיב דלתות מזכוכית חלבית עם ידיות מתכת מעוצבות. היתרון של זכוכית חלבית שהיא לא שקופה, כלומר לא רואים את תוכן הארון (והבלאגן שבו...
). לגבי ידיות - יש ידיות משגעות בחנויות השונות. מה את אומרת?

ori34

New member
אתי למה זכוכית ולא מראה ?

אני חושב שזה עדין מדי . את צריכה משהו נח ולא כבד עכשו השאלה היא אם מדובר במסילות או צירים ?

אתי@

New member
למה לא מראה ../images/Emo35.gif

כי זה לא לטעמי
זכוכית הרבה יותר אלגנטית בעיני... אני מהאנשים שלא רוצים להסתכל על עצמם על הבוקר
חוץ מזה, לי זה קצת מזכיר בתי מלון שרואים בסרטים, כאלה שמשלמים בהם לפי שעה...
אבל כמובן שזה עניין של טעם אישי...

ori34

New member
אני מתפלא .

למה את לא מאלה "שלא רוצים להיסתכל על עצמם על הבוקר " . חוץ מיזה לדעתי זה פשוט יותר סקסי .

ori34

New member
צודקת .

על זה בטח שאין וויכוח . אבל לא בכל תנוחה מסתכלים על התיקרה .

ashlaya

New member
אהבתי את הרעיונות

ומראות זה גם סקסי כשזה ליד המיטה
אז הדלתות צריכות להיות בצירים וחוצמזה מה העלויות של מראה או זכויות חלבית? מישהו יודע?

קשכפית

New member
תמיד אני צריכה להיות יוצאת דופן...

אני דווקא חולקת על הרעיון של מראות על דלתות הארון בחדר שינה תחשבי טוב לפני שאת עושה את זה. לפי תורת הפנג-שווי זה ממש רע תיכנסי קצת לפורומים של מיסטיקה (אני לא מכירה אבל יודעת שיש) ושם בוודאי ידעו לתת לך הסבר טוב יותר, או תחפשי לפי פנג שווי, מראות מול המיטה זה אולי סקסי לדעת אנשים מסויימים אבל מבחינה אנרגטית ורוחנית זה ממש רע. תבדקי. דלתות מעץ אבל בעיבוד מיוחד, זרוק אומנותי כזה יכול להיות מדהים אני ראיתי את אח שלי עושה כל מיני רהיטים מיוחדים כאלה מעץ ובכל מיני צבעים וזה מגניב. את יכולה למשל ללכת על עץ צבוע בזהב מגורד כאילו ענתיקה כזה. או למשל לעשות מסגרת עץ עם רשת לול באמצע א אפילו מסגרת עץ וזכוכית ויטרג´ צבעונית באמצע הרבה יותר מגניב ממראות. מראות זה גם עושה אוירה של קר. אני מאוד נגד. קשכה

אתי@

New member
הרעיון של מסגרת עץ וזכוכית ויטראז´

(או זכוכית חלבית) ממש ממש לטעמי
רעיון מעולה
גם אני לא בעד דלתות-מראה, והנה נתת עוד סיבה למה לא לשים מראות בתור דלתות לארון

ori34

New member
טו..ב אני ניכנע .

שלא יהיו מראות . לא טוב בפנק שוי . ולא לטעמה של אתי אז תימנעי ממראות .

גם אני אהבתי את הרעיון של זכוכיות

חלביות. ממז נשמע לי יפה...עם ידיות נירוסטה מט...ממש מעניין. השאלה באמת אם זה כבד מידי או לא בטיחותי.

הכל תלוי באופי העיצובי של החדר

הרי אם יש לך בחדר מיטה מעץ מסיבי, לא נראה לי שילך דלתות מראות או זכוכית. ואם המיטה ושאר הרהיטים הם מתכתיים הי טק כביכול- זה לא ילך טוב עם דלתות עץ בסגנון שקשכה הציעה. כל הרהיטים בחדר צריכים לזרום בהרמוניות. אבל עיצה קטנה גדולה לגבי המראות- בביית הקודם שלנו היה לנו ארון כזה, זה חביב ונחמד בדיוק לשבוע, אח"כ זה נהייה מעצבן, כי לא תמיד בא לך לדעת איך את נראית כשאת במיטה, לפעמים חולה, לפעמים קמה ולא נראיית כמו אלקסיס מדיינסטי מאופרת למשעי, ולפעמים במקום שיהיה סקסי- זה רק הורס... רעיון חמוד שיש לנו בביית, דלתות ארון בסגנון השאטרים, ז"א קורות עץ המחוברות יחד בקורה נוספת אלכסונית, עם צירים שחורים- מזכירים לי תמיד את הדלת של "בביית של פיסטוק", ונראה לי פשוט להכין אפילו לבד.

מה דעתך...

על חותי חשמל גלוים, ממתכת עדינה, שתפוסים בשני צדדי הקיר, במקביל, שעלהם : ניר משוחזר, או בד כבד, לוחות דיקט 5 מ"מ עם ביצ שבוחרת, מלבן יד כווני עץ.. כמו הזזה, אבל קצת אחר..

ashlaya

New member
איזו דילמה

אתמול אחרי שכתבתי שאני אוהבת את ענין המראות גם נזכרתי בתורת הפנג שווי שזה לא הולך כ"כ בחדר השינה.... והרעיונות הם ניפלאים אבל באמת חשוב שיתאים לחדר אז החדר שלנו עשוי כמעט כולו מעץ טיבעי כולל הריצפה אז מה מהכל מתאים כי גם בא לי כבר לשבור את כל העץ הזה בלשלב משהו נוסף אז מה מתאים זכוכית? רשת? .... שוב דילמה...

אתי@

New member
לפי דעתי כדאי שהארון יהיה כמה שיותר

אטום. לא נעים שהבגדים שלנו מתכסים אבק
לכן רשת נראית לי כמו פתתרון יפה אבל לא פרקטי. אני עדיין בעד מסגרות עץ עם זכוכית חלבית או ויטראז´... לטעמי זה ילך טוב עם חדר מעץ.

נופר30

New member
בתוכנית העיצוב של הבביסי

היה פעם שהם עשו מסגרות מעץ ומאחור שמו מחצלות קש ( כמו שמוחרים בהום סנטר ) מקדימה צבעו בצבע מדליק והינה יש לך ארון מדהים

למעלה