צריכה עיצה

bezaubernd

New member
צריכה עיצה

שלום אני בחורה בת 28 ועברתי בשנתיים וחצי האחרונות כמה דברים קשים החשיבה החיובית שכל כך איפיינה אןתי פינתה מקום למחשבות שליליות ופחדים אני לא יודעת איך לחזור לחשוב חיובי ולהאמין שיהיה טוב
אני מאמינה שמחשבות חיוביות יוצרות מציאות חיובית..וגם להיפך אבל אני לא יודעת איך לעצור את הגלגל של המחשבות השליליות והיאוש. יש לכם עיצות? תודה רבה

הרבה סבלנות ואהבה

אהלן, אני אישית נעזרתי בטיפול כשהיתה לי תקופה לא קלה ומרגיש את התוצאות יום יום. חשוב לסלוח לעצמך, להתגבר על העבר (לא להדחיק אלא להשלים ולשחרר), לבחור בחיים במודע, לבנות את האמון בעצמך ובחיים מחדש. חשוב מאוד גם לבטוח באנשים הנכונים שיכולים לעזור לך בתהליך המאתגר הזה. בהצלחה

כאילו אני כתבתי

מוכר לי מאד מה שכתבת. עברתי את כל זה ממש לא מזמן. איך יוצאים מהגלגל? קודם כל את בדרך הנכונה, כי את מבינה שאת חושבת מחשבות שליליות וזה עושה לך רע. קל מאד להגיד תתחילי לחשוב חיובי, אבל זה מאד קשה. תנסי למצוא נקודה אחת קטנה שעושה לך טוב, אפילו לא משמעותית ותתחילי לפתח אותה. תקומי בבוקר ותגידי תודה שאת חיה, בריאה, וכל דבר אחר שאת יכולה לחשוב עליו כדי לא ליפול ליאוש. אחר כך תעשי משהו שאת אוהבת: ספורט, מוזיקה, חברים והכי חשוב תפרגני לעצמך. כשבאות המחשבות הרעות, ישר נסי לסלק אותם תוך כדי ידיעה שאת יוצרת מציאות שלילית ויש לך המון כוח בידיים. זה כל כך קשה-אני יודעת מנסיון. אבל דעי לך שעברת את חצי הדרך. אם את צריכה משהו אשמח לעזור. בהצלחה

gils33

New member
אישי משהו

כמו כל דבר בחיינו הכל מתחיל בנו,קשה לנו להבין וקשה לשחרר,אחרי שכבר קיבלנו את העיניין אי אפשר להיפטר מזה, אנו סוחבים את זה כמו גיבנת,כל העניין שגם אם הבאנו את זה על עצמנו אנחנו חייבים לתת לזה לצאת. גם אם זה יצא בצורה הכי קשה זה בכל זאת ייצא!! עצה קטנה - אצלי זה עזר,להתחיל לבנות את השיגרה מחדש,למרות הכל,שיגרה נותנת לנו כח ומניעה אותנו למרות שאנו לא מרגישים בזאת. בהצלחה,המון אהבה ותספרי לנו אם עזרנו.

למעלה