צריכה עיצה

אמממאאא

New member
צריכה עיצה

לפני שבוע וחצי בשבת חמותי היתה אצלי עם המטפלת שלה שהיא טיפוס בלתי נסבל בעליל אפילו יותר מהמטופלת.... בערב שבת כיוון שבעלי חזר מאוחר מלהסיע אותן אלינו (שעה נסיעה ) הוא מיהר לבית הכנסת ולא יכול היה לחכות לילדים. חשבתי שהם יוותרו אבל לא,הם החליטו שהם נורא רוצים ללכת אז לקחתי אותם והשארתי את הצמד חמותי והמטפלת בבית. כשהדלקתי נרות חבשתי כובע חדש שאני מאד מאד אוהבת אבל כשהחלפתי לבגדי שבת הוא לא התאים אז חבשתי פאה והלכתי. כשחזרתי לא מצאתי את הכובע אבל לא יחסתי לזה חשיבות. מאז הכובע איננו!!! היום הוצאתי בבוקר את כל הארון אולי זה התחבא ,ולא. הפכתי כבר את כל הבית ואין!!! מה לעשות? נראה לכם שהמטומטמת תגנוב לי כובע??? נורא קל לזהות את הכובע הזה כי הוא עבודת יד משהו מאד מיוחד. אף אחד זר לא היה אצלי וגנב היה מנסה משהו יותר מועיל. אז איפה לעזעזל הכובע שלי?????

מי בדיוק זו "המטומטמת" חמותך? ../images/Emo12.gif

או המטפלת? אין כל פסול לשאול. באם נראה וידוע מעל כל ספק כי אכן הייתן שלושתכן בלבד בבית ולא היה כל סימן לילד (אשר חמד לצון) או מכר, בהחלט תפני את השאלה אליהן ותבקשי אותן לעריכה בדיקה יסודית בחפצים שמא ב"טעות" בזמן אריזתן את החפצים נכנס הכוכבע ה"סורר" אל תיקן. קצת רקע על המטפלת אפשר?

shli8

New member
../images/Emo50.gifאמונה

ישנה אמונה האומרת שאם לא מוצאים משהו הופכים כוס אם לא תמצאי תני לבעלך שישאל את האמא והמטפלת אם בטעות לא ארזו את הכובע

niva99

New member
את יודעת התשובה.

מרגיז ,מכעיס, אך האם שווה לך לתווך רחוק לעשות מזה סיפור? נקודות למחשבה. את יכולה כבדרך אגב להשחיל בבוא היום,ברגע המתאים(ותאמיני לי אחותי,הוא בוא יבוא)שהכובע המיוחד והאבוב שלך נעלם ואיננו מהחבל ,כי דווקא רצית לעשות הפתעה ולתת אותו לחמותך המתוקה.

אמממאאא

New member
המטומטמת זו המטפלת

חמותי לא תיקח בלי רשות וגם אין לה כח לעלות לקומה השניה בה ממוקמים החדרים שם גם הורדתי את הכובע. אני ש ו נ א ת את המטפלת הרבה יותר מאת המטופלת. היא עולה ישנה מרוסיה שלדעתי לא ממש דואגת לחמותי ( לא שאני כזאת אכפתניקית..) אבל היא באה אלי לשבתות ואני צריכה לשרת אותה "רוצה כוס תה? כן בלי סוכר בבקשה. ולי יש 4 ילדים מגיל 6 ומטה שיש לי עוד מה לעשות איתם. מאז שהיא עם חמותי הביקורים הפכו ממש בלתי נסבלים!!! אגב הוצאתי את כל הארון!!! אין כובע.

ממה מיה אז קודם:

א. אל תשאלי אם היא רוצה לשתות, היא לא אורחת והיא קבועה אז שתכין לעצמה. ב. תפני אל חמותך ותשטחי את בעייתך בפניה (את נושא הכובע כמובן). מה כבר יכול להיות ? ההההההה?

למעלה