צריכה עיצוב נוסף:)

irena181

New member
צריכה עיצוב נוסף:)

היי.. העליתי כאן תמונה ועיצבו לי אותה ממש יפה.. עכשיו אני רוצה עוד סגנון של עיצוב של אותה תמונה..כי אני עושה 2 מתנות עם אותה תמונה.. תודה:) (ראיתי פה עיצוב חמוד כזה..אשמח למש'ו בסגנון...כיאלו על גבי אותו רעיון) מצורפת תמונה ...ועוד קישור לתמונה שאהבתי את הרעיון שלה.. http://www.upf.co.il/file/352588.html תודה לכל העוזרים

irena181

New member
כן מוזר..אני מעלה עכשיו כקובץ

ממש מוזר..מצרפת..:) תודה על העזרה

irena181

New member
תודה:)

ממש יצא יפה.. חחח..אהבתי את העיצובים.. נראה לי אני אסגר על עיצוב כל שהוא...אכתוב ברכה.. ויש מצב תוכלי לעצב לי את הברכה על התמונה? תודה:)

irena181

New member
היי, אפשר ברכה?

|היי , נסגרתי על העיצוב הראשון.. עם הדקל.. אם אפשר את הברכה בפונט חצי שקוף כזה..בקיצור איך שאת יודעת לעשות את זה הכי יפה...על גבי הדקל..כיאלו שלא יהיה על התמונה עצמה אלא בצד השמאלי של התמונה.. הברכה: לפאיבל שלי! נסיך שלי, ליום הולדתך ה-20 אני רוצה לומר לך המון מזל טוב! ולאחל לך מכל ה -
את כל הטוב שבעולם, שכל משאלות ליבך יתגשמו. שתמיד תיהיה שמחה בליבך, ושהאושר יתגלה בחיוך. (יש אפשרות להוסיך קמץ במילה חיוך ב- ך?כדי שיבינו שמדובר בחיוך שלך ולא סתם במילה חיוך) שתיהיה הצלחה בצבא, ועוד המון שנים של אהבה. תשאר מי שאתה כי אין עוד כמוך בעולם, וככה בשבילי אתה הכי מושלם. תדע שאני תמיד לצדך.. באהבה ענקית אירנו'ש תודהנ מראש וסליחה אם שיגעתי אותך..

irena181

New member
היי, אפשר ברכה?

|היי , נסגרתי על העיצוב הראשון.. עם הדקל.. אם אפשר את הברכה בפונט חצי שקוף כזה..בקיצור איך שאת יודעת לעשות את זה הכי יפה...על גבי הדקל..כיאלו שלא יהיה על התמונה עצמה אלא בצד השמאלי של התמונה.. הברכה: לפאיבל שלי! נסיך שלי, ליום הולדתך ה-20 אני רוצה לומר לך המון מזל טוב! ולאחל לך מכל ה -
את כל הטוב שבעולם, שכל משאלות ליבך יתגשמו. שתמיד תיהיה שמחה בליבך, ושהאושר יתגלה בחיוך. (יש אפשרות להוסיך קמץ במילה חיוך ב- ך?כדי שיבינו שמדובר בחיוך שלך ולא סתם במילה חיוך) שתיהיה הצלחה בצבא, ועוד המון שנים של אהבה. תשאר מי שאתה כי אין עוד כמוך בעולם, וככה בשבילי אתה הכי מושלם. תדע שאני תמיד לצדך.. באהבה ענקית אירנו'ש תודהנ מראש וסליחה אם שיגעתי אותך..

irena181

New member
פצצה

וואיי באמת יפה...וזה בסדר הינוי יצא טוב ממש:) אני כמובן לןוקחת את השני.. כנראה אני אלך לחנות צילום להדפיס את זה ולשים במסגרת או מש'ו.. תודה רבה..ובליחה על כל החפירות...

למעלה