צריכה עצה, אבל ברצינות בבקשה

צריכה עצה, אבל ברצינות בבקשה

הי כולם, זאת הפעם הראשונה שאני כותבת פה... אני יוצאת כבר כמה זמן עם בחור שאמר לי שכרגע הוא בתקופה בחייו שבה הוא לא רוצה להכנס לקשר רציני. אז אנחנו מתראים מדי פעם וממש כיף לנו ביחד. אבל בימים האחרונים אני פוחדת שאני עלולה ואולי כבר התחלתי להתאהב בו. אני לא מסוגלת לנתק איתו את הקשר כי טוב לי איתו ולא בא לי להכיר מישהו אחר. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? בהמון תודה!!!!!!

Cobe Anan

New member
והרי זה ברור..

תמיד חושקות נפשותינו בבלתי מושג.. מה עושים? כלום. אם זה באמת-באמת, אז עלא ראסי ועלא עיני, מוכן או לא מוכן, רוצה או לא רוצה- אין לבחור שום סיכוי להתנגד לזה.. מי שמתאהב זה לא מי שמחפש להתאהב, זה מי שפגע בו חץ של קופידון.. יותר מזה- אם ככה הוא לא יתאהב בך, אין לך מה לצפות שאולי בעתיד, המצב ישתנה, ויהיה משהו. אם זה יקרה, תדעי שזה לא סתם. אהבה אמיתית לא שואלת ולא מתחשבת, היא באה ומפתיעה, אם רוצים או לא רוצים. ואם זה לא ככה, אז אין לך מה להתאמץ, זה כיף ונחמד, אבל אהבה גדולה לא תצא בכוח. אם זה לא קורה-זה לא יקרה. לא נורא, מחר נקנה עוד אבוקדו. זהו.

אבל בינתיים אני עלולה להפגע כי אני

מכניסה את עצמי למשהו שמראש אני יודעת שלא ייצא ממנו כלום, אבל אני לא יכולה לעצור אותו...

Cobe Anan

New member
תראי את זה ככה..

עכשיו אתם לא באמת ביחד. תעשי מה שתעשי, הכי גרוע שיכול לקרות זה שעדיין לא תהיו ביחד. מה הפסדת? כלום!

llika

New member
התגובה הנ"ל ל- "הרי זה ברור"

משהו התפקשש בשליחת ההודעה.. מכל מקרה מסכימה עם הדברים זו ראיה מצויינת לגביי נושא האהבה בחיים.
ליקה.

s h i r a n 1 9

New member
סיפור מוכר מאיפשהו...

בהחלט מוכר מאיפשהו... אני אישית ממשיכה בזה... ממשיכה לדבר איתו, לראות אותו, להיות איתו... כי אצלי אישית, יש סממנים למשהו מתפתח, למרות שלב "ההכחשה"... זו גם מין הרגשה שכזו! וכמו שאמרת... "כרגע הוא לא בתקופה בחייו שבה הוא לא רוצה להיכנס לקשר רציני.." לא כרגע.. אבל מי יודע מה יהיה בעוד... תאמיני במה שאת רוצה ויהיה טוב!! בהצלחה!

robertson

New member
להתאהב זה כיף../images/Emo140.gif

הי, גם אני חדשה כאן וגם אני באותה הביצה. אך אני כבר מאוהבת, איבדתי את הראש, רק הזכרת שמו מביאה אותי להתרגשות שאין כמותה. כבר חודשיים שאני מכירה את הבחור והוא מרגיש, נראה ומריח כמו הבחור הנכון אבל "זה לא הזמן הנכון", כך הוא אומר. האמת, יתכן שגם לי זה לא הזמן הנכון אבל סדרי העדיפויות שונים אצל אנשים שונים. ישנם אנשים שחשוב להם עבודה/ קרירה/ לימודים לפני אהבה והם חושבים שאולי תחכי. אז אם את מרגישה פרפרים בבטן, אם החשמל מרחף באוויר כל פעם שאת רואה אותו, אם הוא גורם לך לחייך, תהני מזה. לא הכל חייב להיות מערכת יחסים מוגדרת. תשארי היכן שטוב לך והשאר יגיע לבד. להתאהב זו מתנה. ואני החלטתי לחכות (הוא שווה את זה).

סיון 221

New member
רוצה או לא רוצה

אם מישהו רוצה אותך הוא ירצה אותך בכל מצב, בכל תקופה. זה לא הזמן, זה הבן אדם. אם את אוהבת את עצמך, אל תתני לעצמך להפגע. אמנם עכששיו טוב לך, אבל החוסר וודאות הזו יכולה לכרסם בשלב כלשהו. אמרו לי את זה המון פעמים - להיזהר רגשית. זה קשה, זה אולי בלתי אפשרי, אבל אם את עדיין בשלב בו השכל שולט קצת, אז תחשבי מה באמת מגיע לך.

פשוט תדברי איתו, שיחה גלוייה

אני שונאת את כל המשחקים של בנים- בנות מה הבעיה פשוט להגיד מה מרגישים?

כי...

הוא כבר אמר לי בעבר שהוא לא מעוניין בקשר רציני והוא יודע שאני כן, אז הוא לא רוצה לפגוע בי. אם אגיד לו שאני מאוהבת בו, הוא ירצה לסיים את זה רק כדי שאני לא אפגע ואני לא רוצה לסיים את זה כרגע

למעלה