צריכה עצה בבקשה!

agassim

New member
צריכה עצה בבקשה!

הי לכולם! אני בת 24 סטודנטית בב"ש. לפני מספר חודשים נתקלתי בסטודנט שאני מכירה מהבית (למד שכבה מעלי). הוא מצדו ביקש מידיד שלי שאטלפן אליו אם אני מעוניינת, אבל מכיוון שלקח לי כ 10 ימים עד שהתקשרתי אליו הוא כבר אמר שהוא יוצא עם מישהי אחרת ושהוא מצטער כי הוא באמת היה מעוניין. לפני שבוע הוא פגש אותי במקרה שוב בדרך למרכז ברכבת. הוא שאל בביישנות אם יהיה בסדר שהוא יתקשר שוב, אמרתי לו שיתקשר ונדבר. באמת ביום שישי האחרון יצאנו לדייט. היה מושלם!!!! יום שני יצאנו שוב. גם הפעם הכימיה היתה מדהימה. אני חייבת לציין שאחד הדברים הכיפים היה שאיתו הרגשתי שהוא נמשך אלי באותה מידהשאני נמשכת אליו ושאין משחקים ביננו. למרבה הצער עשיתי טעות נוראית ושתיתי יותר מדי. (כמה סיפורים עצובים מתחילים במשפט הזה?) הוא ליווה אותי לדירה שלי. שם התחילו העניינים להתחמם.לא הגענו רחוק מדי ולפתע הוא קם(אחרי שהכל זורם טוב) והולך לשרותים. (הוא היה ממש מבואס וככל הנראה היתה לו פדיחה מהסוג המוקדם למי שמבין...) כשהוא חזר הוא היה ממש נסער ואמר שהוא הולך הביתה. ניסיתי לדובב אותו אבל הוא התעקש והיה די מגעיל אלי. למחרת בערב התקשרתי. שאלתי אותו להתנהגות שלו והוא אמר שהוא פשוט "חטף כאפה" והיה צריך ללכת. אין לי מושג מה הוא מתכוון.השיחה היתה קרירה אבל סיימנו בכך שהכל בסדר ושזורמים הלאה. כבר יומיים שהוא לא התקשר. השאלה שלי: מה לעזאזל יכולה להיות הסיבה להתנהגות הקיצונית הזו בבת אחת?! ודבר נוסף אם הוא לא מתקשר מחר האם יש טעם להתקשר ולחתוך איתו או שלתת לזמן לעשות את שלו? (אני מרגישה מטומטת כי כבר נתתי לו הזדמנות אחרי ההברזה שלו לפני כמה חודשים...)

Master Stav

New member
למען האמת זה די פשוט

בא לך על הבחור תצלצלי לא בא לך ואת בעניין של משחקי כבוד מי מצלצל למי מי נתן היזדמנות למי ...אל תצלצלי

hfgh

New member
תצלצלי אליו פעם אחרונה...

הוא כנראה מרגיש קצת מפודח מכל העניין ולמרות שאת זו שהתקשרת והבעת עניין, יכול להיות שהוא עדיין קצת חסר בטחון וצריך את ה"פוש" האחרון ממך... אז מה יש לך להפסיד? עוד שיחת טלפון קטנה זה לא כזה סיפור ובמקרה הכי גרוע אם הוא לא מעוניין, אז תדעי שלפחות ניסית וזה יפסיק להטריד אותך כל היום.

Piren

New member
שלום שלום

אני מקווה שלא יצאתם למנצ'ילה, ייתכן שה"כאפה" שהוא חטף זה backlash מהאוכל
מה זה "כבר יומיים הוא לא מתקשר", ומה איתך? את לא יכולה להתקשר אליו? אם הבחור מאיזו שהיא סיבה הובך, יהיה לו קשה להתקשר אליך שוב, אז תגדלי ביצים במקומו ותתקשרי אליו, חבל סתם לבזבז סיכוי לקשר. אגב, יכול להיות שעשית משהו או אמרת משהו שממש פגע בו, ופשוט לא שמת לב (או שאת לא זוכרת), אז מומלץ להתחיל עם זה, ככה לפחות הוא ירגיש יותר טוב כשהוא ידבר איתך.

Thotwo

New member
חחחחח מנצ'ילה.. איזה זול המקום הזה.

מאז שפתחו את המיראז' בעומר המקום נהיה להיט..

Thotwo

New member
אני יכול לצלם לך איפה אני נמצא...

לב ליבה של עומר החדשה.

Piren

New member
זה בסדר

כשאני ארצה לראות תמונות של חור אני <בדיחה גסה>
חח

TheWhiteTigris

New member
עם פאב מחורבן

שהגישו לי בו בירה מקולקלת... וואי זה לילה שלא אשכח במהרה...

agassim

New member
תודה רבה על העזרה../images/Emo13.gif

נראה לי שבאמת אתקשר אליו פעם אחרונה הערב. אגב באמת יצאנו למנצ'ילה. אבל אבל לא אכלנו כלום. רק שתינו יותר מדי... שאלה נוספת- האם השתכרות של הבחורה בדייט יכולה להיות DEAL BREAKER עבורכם?

agassim

New member
עדכון../images/Emo46.gif

התקשרתי אליו היום בצהריים. הוא לא ענה- ככל הנראה סינן אותי. כתבתי לו SMS: התקשרתי וסוננתי... אני מניחה שזו גם דרך להעביר מסרים... הוא לא חזר אלי עד עכשיו וככל הנראה שהקוריצה לא יחזור גם... אני חושבת שאפשר ל הגיד בלב שקט שנתתי לו את כל הכלים להתמודד עם המצב בצורה בוגרת והוא בחר לברוח... בעיה שלו.

למעלה