צריכה עצה בנוגע לרכישת מכשיר כושר

taffytaff

New member
צריכה עצה בנוגע לרכישת מכשיר כושר

שלום, אני מקווה שאני בפורום המתאים לשאלה: ברצוני להרזות, ואני מתעניינת בקניית מכשיר כושר כלשהו לבית (בנוסף לדיאטה מסודרת כמובן). אין לי מושג איזה סוג מכשיר כדאי, של איזו חברה או באיזה טווח מחירים מדובר... אשמח לקבל המלצות או כל מידע בנושא. חשבתי לכיוון של סטפר או אולי אופניים, אבל אשמח לכל עיצה. תודה רבה מראש

Motaka

New member
אופניים או אליפטיקל...

השניים עושים עבודה בעיקר אירובית שתעזור לך לשרוף שומן באופן אחיד מכל הגוף... היתרון באליפטיקל הוא שהוא עובד גם על חיטוב של פלג גוף עליון.. טווח מחירים לשניהם הוא מאוד רחב.. זה תלוי בכמה חשבת להשקיע.. זה יכול לנוע בין כמה מאות שקלים עד ל-4,500 לאליפטיקל ואפילו יותר לאופניים..

taffytaff

New member
יש חברה מומלצת לאליפטיקל?

בסכום של נניח עד 1200 ש"ח... יש תכונות מסוימות שצריך לשים לב אליהן? מודה לך מאוד על העזרה

Motaka

New member
המממ...

תכונות מומלצות: גלגל תנופה של 7 קילו, מאפשר יותר רמות קושי של עבודה מד דופק - חובה!!! אפקטיביות האימון שלך תלוי בדופק שלך בזמן האימון!! שימי לב שהמכשיר יהיה בנוי מכמה שפחות חלקים - כך הוא יהיה יותר יציב.. אני תמיד ממליץ על מוצרים של tantury אבל הם יותר יקרים.. עקורנית, מסיביות זה שם המשחק, ככל שהמכשיר יותר מסיבי הוא יוכל להחזיק משקל רב יותר, וגם יחזיק מעמד זמן רב יותר.. כל שאר התוכנות כמו אימונים מתוכנתים וכו' זה ממש אופציונאלי.. ותלוי בתקציב..

taffytaff

New member
איפה לקנות

ואיפה אני יכולה למצוא אליפטיקל טוב? אם יש לך לינקים לחנויות שאפשר לקנות אונליין מה טוב.

taffytaff

New member
סליחה על השירשור המיותר

אבל רק עכשיו ראיתי את המחירים של הטנטורי. יש משהו אחר מומלץ שאני לא אצטרך למשכן את הבית בשבילו? :)

Motaka

New member
לא און-ליין...

אני מציע שבמכשירי כושר תבדקי לפני שאת קונה, כלומר תנסי לעלות על המכשיר ותראי את הנוחות שלו.. לכל אחד יש משהו אחר שיהיה לו יותר נוח, מבחינת טווח תנועה גובה וכו'... אז לדעתי פשוט צריך ללכת לחנות ולקנות..

סיבה טובה למה ללכת בחוץ ולא על...

...מכונה/קרוס אליפטי וכיו"ב.. הליכה בחוץ מפעילה עוד קבוצת שרירים. מווסתת את המכות והתנודות שהשלד חוטף בזמן ההליכה באופן שונה מצעד לצעד, בכך מונע שחיקה מצטברת נקודתית. בהליכה בחוץ משיגים תוצאות טובות יותר, שורפים יותר קלוריות למעשה, סתם חומר למחשבה, כאשר אנו הולכים על מכשיר.. אנו מרימים רגל, מטים את הגוף לפנים ומניחים אותה על המסילה. את פעולת ההולכה של הרגל לאחור אנו כמעט ולא עושים כי המכשיר עושה בשבילינו את העבודה... בהליכה בחוץ אנו עושים את הפעולות הבאות: הנפת רגל מעלה ושליחתה לפנים, הטיית הגוף לפנים, הנחת כף הרגל על הקרקע, דחיפת הגוף לפנים בעזרת הרגל, ובזמן הזה, הרגל השנייה מונפת וכן הלאה והלאה.. מה מתקבל? שבהליכה בחוץ אנו עושים 4 פעולות ומפעילים כח מתון יחסית, ובהליכה על מכשר אנו עושים רק 3(!!) פעולות.. פעולת הדחיפה שהיא גם המאמצת ביותר פשוט לא נעשת!!! יקירתי.. רוצה תוצאות? בחוץ!!! חבל על 1200 ש"ח שלך ואם את רוצה להוציא אותם, לכי ועשי מנוי בחדר כושר!!

רגע.. טעות קטנה בניסוח..

כאשר הולכים בחוץ מפעילים כך רב יחסי לאומת הליכה על מכשיר, שבו אנו מפעילים כח מתון יחסי...

למעלה