צריכה עצה בקשר לאישתו של אבא שלי.

צריכה עצה בקשר לאישתו של אבא שלי.

בעוד חודש בערך אני מתחתנת. העניין הוא שאני לא ממש אוהבת את אשתו של אבא שלי וגם ממנו אני לא ממש מרוצה ואפשר להגיד שעשיתי לו טובה שאני מפגישה בינו לבין ההורים של החבר שלי לפני החתונה. כאשר הזמנתי אותו ביקשתי בפרוש שלא יבוא אותה כי זה עניין משפחתי. והוא אמר כן כמובן. עכשיו פתאום הוא מתקשר אליי היום ואומר לי שעשה טעות ושהוא לא יכול לבוא בלעדיה כי היא אישתו והיא תעלב. פתאום היא אישתו. העניין הוא שהוא לא רוצה להתעמת איתה כי היא תמיד כשהיא לא מרוצה ממשהו אז היא אוכלת לו את הראש והוא נכנע כי אין לו כוחות לריב איתה. כבר מגיל קטן היא לא קיבלה אותי ממש והייתה רבה איתי עוד בגיל 10 על דברים שאני מבקשת מאבא שלי. היא הייתה אומרת שאין לו ושאני לא צריכה לבקש. מה היא אמא שלי. דואגת לתחת שלה ושל הילדים שלה. והיא גם צעקה עליי פעם אחת. היא אף פעם לא ממש קיבלה אותי ועעכשיו הצבועה הזאת פתאום שהולך להיות לי משפחה אז היא רוצה להיות משפחתית. היא אישה ממש צבועה כלומר ליד אנשים היא מתייפיפת כאילו שהכל נהדר ומדהים גם כשהיו בעיות במשפחה ביניהם הייתה אומרת שהכל בסדר ומאחורי הגב משהו אחר. למה הוא לא מכבד את בקשתי ולא מבין שאני לא רוצה אותה אלה רק מפגש משפחתי. הרי הזמנתי אותה לחתונה אז למה אני צריכה גם לפה להזמין אותה? מה אתם אומרים? לבנתיים הוא ביקש לדבר איתי לבד ולבטל את המפגש המשפחתי. אני לא רוצה להיפגש איתו כי אני החלטתי סופית. אבל אני מפחדת שהיא עוד תפוצץ לי את החתונה ותעשה בעיות. מה אני עושה?

מאד ברור ומובן מדוע אינך רוצה לשתף בארוע

מיוחד ומשמח אשה שאינך אוהבת בלשון המעטה. אם זאת האשה היא אישתו של אביך והוא אמר לך את דעתו. אני חושבת שאת צריכה להניח לזה. גם אם האשה אינה ראויה ופגעה בך בעבר, את לא יכולה להחליט עבור אביך איך ינהג עם אשתו, הוא עושה את הבחירות שלו והוא זה שחיי איתה. אני מציעה לך לנסות ככל יכולתך להניח לעניין, תתרכזי בשמחה שלך, בזוגיות החדשה, ובכל מה שעושה לך טוב. את לא תשני אותה או תחנכי אותה, היא מי שהיא ובאה כיחידה אחת עם אבא שלך. הצעה נוספת היא לנהוג באצילות מול אביך ואשתו ולבקש להפגש עם שניהם. תאמרי להם שאת שמחה ומתרגשת לקראת המפגש המשפחתי והחתונה שבאופק ויותר מכל חשוב לך שהארועים יהיו משמחים ללא דבר שמעיב. תאמרי גם שלמרות הקשר הלא מדהים שיש לך עם "שרה" אני רוצה לנסות לשים את המשקעים בצד ולנצל את ההזדמנות לאיחוד משפחות. גם אם היא קלאפטה איומה אני מניחה שהיא תשמח על המחווה שלך ואביך וודאי, זה יוריד ממך את מתח המפגשים המשפחתיים. זה אולי נראה לך כרגע לא אפשרי ולא פייר כי את מרגישה שהיא זאת שלא בסדר אבל גם אם זה נכון, עדיף לנהוג בחוכמה מאשר בצדק וזה כמובן רק בשבילך. את לא צריכה לסלוח ולשכוח על הכל ושתהיו מהיום החברות הכי טובות... אבל- אני מניחה שאת הבנת את הכיוון. את נכנסת לזוגיות חדשה, תכניסי אנרגיה טובה ושפע וזה יחזור אלייך חזרה.

tamar two

New member
שלום ומזל טוב, אני חושבת שלמרות שאת מתנגדת

לנוכחות של אשתו של אביך את צריכה לחשוב שוב מה בסופו של דבר יותר נכון. להיות במאבקים וברע כשמגיעים האורחים לחתונה? לפחד שתעיר לך או תגיד משהו? זאת חתונה ואת יותר הכל צריכה להיות רגועה ושמחה ולא במתח. תחשבי שאץ מזמינה אותה לא כי את מחבבת אותה רק בשביל שאת תוכלי להיות יותר רגועה. במשפחות של ילדים גרושים זה המצב ולפעמים ואבא שלך נשוי לאשה אחרת שזאת מציאות שאת מתמודדת איתה כבר מספר שנים. מאחלת לך פגישה משפחתית נעימה למרות הכל ומזל טוב לנישואין.

למעלה