צריכה עצה דחוף !!!

לילך2*

New member
צריכה עצה דחוף !!!

איפה עושים בדיקות דם של פרוגסטרון ו -E2 , ומקבלים תשובה עוד באותו יום ? לפי ההוראות של פרופ´ עמית , אני אמורה לעשות את בדיקת הדם מחר (יום רביעי) בבוקר, ולהודיע לו את התשובה כבר בצהריים. הבנתי שבדר"כ מקבלים תוצאות רק אחרי יומיים, וזה בכלל כבר יום שישי או שבת. מה עושים ? אני ב"מכבי" , דרך אגב.

מיכל @

New member
את צריכה לקבל מהרופא טופס

לבדיקת דם "דחופה". יש מספר מצומצם של בדיקות כאלה, והן מבוצעות באותו היום. תבקשי מהאחות את הטלפון של המעבדה, ותתקשרי לקראת סוף היום לשאול את התוצאות. לי נתנו את התוצאות בטלפון בסביבות 4 אחה"צ, כי הן עוד לא הוזנו למחשב באותו היום.

רוני@30

New member
אני לא מבינה במכבי, אבל -

לפי מיטב הבנתי (ונסיוני מקופ"ח כללית) בכל מרכז לבריאות האשה או בכל מרפאה אזורית - אמורים לספק לך את השירות הזה. אם יש במכבי מרכזים לבריאות האשה - תרימי לשם עכשיו טלפון ותבררי בדיוק מה ואיפה. אם אין - תתקשרי למוקד שירות שלהם ותשאלי. עושים את הבדיקה על הבוקר (אצלינו בין 07:30 ל-08:00) והתוצאות מתקבלות בצהריים. כשאת עושה את הבדיקה תבדקי אם האחיות מתקשרות אלייך עם התוצאה או שאת צריכה להתקשר אליהן לברר. בכל מקרה - בטח תיכף יענו לך מכביסטיות... בהצלחה! רוני

עמית@

New member
אם יש לך הפנייה את יכולה לעשות

את הבדיקה בבוקר ולקבל תשובה עד 4 אחרה"צ ולעיתים אף לפני, אל תשכחי לומר להם שזה "מעקב ביוץ" ושאת מטופלת פוריות. לי תמיד זה עבד,

אני אמנם במאוחדת...

אבל אני מאמינה שהעקרון זהה. בדר"כ אני עושה את הבדיקה בבית-החולים והתוצאות מגיעות בצהריים. פעם אחת עשיתי בקופ"ח וזה היה אותו דבר - תשובות עוד באותו יום בצהריים. מרב

שחר חדש

New member
לילך

יש לך שתי אופציות: האחת, לבקש הפניה לבדיקת דם מהרופא שלך. הוא יכתוב על ההפניה דחוף, תוכלי לעשות את הבדיקה בכל סניף של מכבי,ותקבלי תוצאות באותו יום. השנייה, לבקש מהרופא שלך הפנייה לרמת מרפא ברמת גן (איפה את גרה?????). כשתגיעי אליהם עם ההפניה הם יתנו לך כרטיס המאפשר לך לעשות בדיקות דם ואולטרסאונד ללא הפניות נוספות במשך חודש שלם. (כך שאם את צריכה יותר מבדיקה אחת, זו אופציה עדיפה). אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת. ב ה צ ל ח ה

salpter

New member
אפשרות נוספת, קבלת מהרופא הפנייה

מהרופא לבדיקות צלמי אותן מספר פעמים ותגישי את הצילומים (תראי את המקור ותשאירי אצלך) כך זה אצלי במכבי ויהיה לך למספר חודשים.

למעלה