צריכה עצה דחופה בבקשה!!!!

talia253

New member
צריכה עצה דחופה בבקשה!!!!

שלום לכולם! אני עובדת כבר 3 שנים במקום עבודה מסודר אבל משפחתי ב9 חודשים האחרונים הבן של הבוס כל הזמן מדבר אלי לא יפה,משקר לאבא שקרים על דברים שלא ביצעתי ,מכנה אותי בשמות שהוא מדבר עלי כגון (חצופה, שקרנית) ואני נישבעת אין לי מושג מה הוא רוצה ממני הוא פשוט ניתפל אלי ולא מרפה ממני זה קרה מאז שהוא הכניס מישהי שהוא הכיר לעבודה שקרנית עם דיפלומות ואני פיטרתי אותה ,השאלה מה אני עושה פשוט נימאס לי כל הזמן לעבור השפלות כאלו וגם איימתי כמה פעמיים בפיטורים וזה לא עוזר , שכחתי לציין שהאבא שהוא הבוס לצידי והוא טוען שאני בסדר ולא מבין מה הבן רוצה ממני בבקשה מחכה לייעוץ טליה

הגר שקד

New member
שלום טליה

האם באמת אין לך מושג מדוע נטפל אליך הבן של הבוס? אני שואלת לא כדי להקניט, אלא כי מסיפורך הסיבה נשמעת לי די ברורה: את גרמת לפיטוריה של עובדת שהוא הכיר (ואולי גם חיבב?) אני מאמינה שפעלת מתוך כוונה טובה ולטובת העסק, אך האם עלה בדעתך שבכך פגעת בבן ברמה האישית, וייתכן שאף במעמדו בחברה ובמשפחה? אני חייבת לומר שאיום בהתפטרות הוא נשק שאיני מחבבת. לדעתי יש לנקוט באיומים רק כמוצא אחרון, וכמובן, יש לקחת בחשבון שיתכן ואיומך יתקבל ותמצאי את עצמך ללא עבודה... איני מכירה את מערכת היחסים והנפשות הפועלות, אבל פעמים רבות הדרך הנכונה לפתור בעיות היא הדרך הפשוטה - לשבת עם האדם לשיחת הבהרה ויישור ההדורים. שווה לנסות.

למעלה