צריכה עצה די דחוף

צריכה עצה די דחוף

ליד הבית ספר שלי יש הממוווןןןן כלבים נטושים.......חלקם גיזעיים וחלקם מעורבים מדהימים ומתוקים....יש שמה כלבות עם גורים וכלבים ממש רזים שמתגוררים באזורי בניה מסוכנים! אני מביאה להם אוכל מידי פעם אבל זהב לא מצב אידיאלי חשבתי אולי להתקשר לאחת העמותות שתבוא לאסוף אותם היר הכלבים ממש חמודים ואני בטוחהשימצאו בית במהרה אבל בכל זאת רציתי את דעתכם בעניין תודיעו לי כי אני ממש לא יועת מה לעשות ולא רוצה להשאיר את המצב ככה! תודה

natalyrst

New member
גזר....

מצטערת שלא ממש התייחסנו, פשוט כשראיתי את ההודעה, החלטתי לתת למומחים ממני לענות על כך. בכל אופן, דעתי היא: דבר ראשון, כדי שהכלבים לא יהיו רעבים, אולי תיקני להם מקופסאות השימורים שיש בסופר לכלבים
זה עולה בסביבות ה-5 כלבים. אני חושבת שזה עדיף להתקשר לאחת העמותות מאשר להשאיר אותם ברחוב. את לא יכולה לאמץ אחד או שניים
תעדכני אותנו מה קורה איתם

היי תודה סוף כל סוף על התשובה!

השתגעת!?!?!?? באמת חשבת שכבר לא דאגתי להם לאוכל?!? תראי עניין זה כמסודר! הם פשוט כלבים ממש חמודים ויפים ויש שם גם שלושה גורים מתחת למחולה בתוך אתר בנייה שם עוברים טרקטורים! יש להם שם גם אמא אבל זה עדיין מסוכן!! אני הייתי נורא רוצה לאמץ אחד מהכלבים אבל רק ליפני שבועיים קיבלנו עוד כלבה וזה יהיה מעמסה רצינית!! ממש כלבים מקסימים אני שוב אומרת ברגע שייכנסו לאחת העמותות יקחו אותם אני מבטיחה לך חשבתי אולי לפרסם תמונות שלהם באינטרנט ואולי אני אצליך למצוא להם בית!! תודיעי לי מה את חושבת!

brose

New member
אני לא חושבת שזה כל-כך פרקטי

אולי זה בסדר לעכיו שאת קונה להם אוכל, אך עד מתי?!? אוכל (במיוחד בשימורים) זה דבר יקר, ואני בטוחה שלא תוכלי לעמוד בזה למשך זמן. אולי היה עדיף שבמקום אוכל בשימורים תקני שק גדול של אוכל יבש, יש היום הרבה מבתעים של "בונזו" ו"דוגלי", למרות שהם לא המזונות הכי זולים בשוק, זה עדיין הרבה יותר זול, הרבה יותר בריא, והרבה יותר פרקטי ממזון בקופסת שימורים. דבר שני, אני ממליצה בחום להתקשר לעמותת צער בע"ח בת"א (הרצל 159 - אם זה עוזר לך), יש להם מן "אמבולנס" להסעת כלבים, כך שגם במקרה של פציעה/נטישה או לא עלינו, התעללות, ניתן לקרוא להם.... תנסי.... עדיף מכלום! הרבה בהצלחה!

natalyrst

New member
לגביי האוכל...

זה לא על בסיס קבוע לקנות להם אוכל של שימורים, זה רק עד שעמותה או איזשהו מישהו יקח אותם וידאג להם. לגביי לפרסם את התמונות שלהם באנטרנט אני חושבת שזה רעיון מצויין, ותפרסמי בכל הפורומים שקשורים לבעלי החיים. זה יכול לעזור מאוד. אגב, בת כמה את

מי אמר

שאני נותנת להם אוכל מקפסאות שימורים רנינו שני סקי בונזו ובזה אני מאיכלה אותם והיום הרמתי טלפון לאס או אס ולתנו לחיות לחיות ואמרו לי שגם אם יש מקום בכלבייה (ורמזו לי שכנראה שאין) אני צריכה להסיע את הכלבים לשם! וזה או בחיפה או בתל אביב וזה קצת בעייתי להעמיס 5 כלבים באוטו!!! אז אני לא יודעת מה לעשות אני מפחדת מהאוכלוסיה במקום שהיא מגעילה והם בועטים בכלבים וכו...... ומה גם שהם החליטו להקים בית באמצע מגרש בנייה עם טרקטורים שעוברים כל הזמן אז אני ממש בדילמה!

natalyrst

New member
באיזה אזור את גרה../images/Emo35.gif

אולי אני או מישהו אחר מהפורום שגר באזור שלך יכול לעזור להעמיס את הכלבים לעמותה

brose

New member
למה לא לצער בע"ח בת"א

באגודה תמיד יש מקום.... ואף פעם לא יגידו לך לא!!! ותהייה בטוחה שהתנאים והיגיינה שם פי מאה מ"תנו לחיות לחיות" (בלי לפגוע באף אחד).... תנסי להתקשר עליהם אני בטוחה שתמצאי את המספר בספר הטלפונים... שם לא יגידו לך לא, וזה בטוח!!!!!

למעלה