צריכה עצה לגבי התאמת וילונות ../images/Emo20.gif
אז ככה... עברנו לבית שלנו לפני 5 חודשים כמעט, ועכשיו סופסוף עומד להתפנות זמן וקצת כסף לוילונות לסלון, מה שלדעתי ישלים אותו סופסוף (חוץ מתמונות פה ושם כמובן
). אנחנו רוצים לעשות וילון לכל החלון שנראה בתמונה, שכולו עשוי לא מ-2 חתיכות כרגיל אלא מ-4 חתיכות, בלי כ"כ הרבה "קיפולים" כמו בוילון רגיל כשעל כל חתיכה כזו יהיה מונח מלמעלה (קשור למוט הוילון) מאין "מובייל" כלומר שרשרת חרוזים גדולים כזו (חרוזים עם צורות של פרח וכו') שאני אעשה. אז אתמול הלכנו אני ובעלי לראות בדים לוילונות וראינו 2 דברים שמצאו חן בעינינו, מה שיותר מצא חן בעיני זה בד נופל ושקוף מעט בצבע בז' עם עלים כחולים עדינים פה ושם. מה יותר מצא חן בעיני בעלי זה בד כמו אורגנזה אבל עם מאין "קימטוטים" עליו, בצבעים כתום, צהבהב, כחלכל וכל זה בפסים רחבים אחד ליד השני כשהכתום בעצם שולט שם והבד שקוף וכמובן גם די נופל כזה. העניין הוא שלי נדמה שבד כתום יגביל אותנו אולי כתום זה צבע כהה מדיי לסלון ויקטין אותו...לבעלי נראה שדווקא צבע כזה יצעיר את הסלון ויהיה חי ויפה...אני אוהבת משהו קצת יותר רגוע ובאופן כללי קצת חושדת שהכתום כאמור יגביל ויהיה כהה מדיי למרות שהבד שקוף... מה אתם אומרים? איך בעצם להתאים צבע וילון? (אגב הבד הכתום- 50 ש"ח למטר והשני- 90 ש"ח למטר). אני מצרפת תמונות של הסלון מאתמול כדי שתדעו פחות או יותר במה מדובר. תודה מראש, אשמח לכל עצה.. מאיה
אז ככה... עברנו לבית שלנו לפני 5 חודשים כמעט, ועכשיו סופסוף עומד להתפנות זמן וקצת כסף לוילונות לסלון, מה שלדעתי ישלים אותו סופסוף (חוץ מתמונות פה ושם כמובן