צריכה עצה

pepper_123

New member
צריכה עצה../images/Emo10.gif

צריכה עצה
אני יודעת שאין סיכוי שתגיד כן לשאלה הזאת, אבל האם יש דרך להתגבר על כך שכל פעם שאוכלים שוקולד\גבינה צהובה\צ´יפס\פרינגלס\כמעט כל דבר אחר שהוא לא חסה מקבלים טונות של חצ´קונים? פשוט, כמה שאני מתקדמת בעניין הזה, אני לא מצליחה להתגבר על הפיתוי, זוללת מקל אחד של שוקולד (דבר קטן במיוחד), ומאבדת התקדמות של חודש. יש דרך להתגבר על זה? תרופה? דיאטה זמנית מסוימת? משחה מיוחדת? הנואשת.

gynera

New member
הממ...

אני אולי לא הרופא אבל יש לי בעצמי קצת נסיון בענין
דבר ראשון למיטב ידיעתי (אבל אולי הד"ר יודע יותר טוב) לא הוכח מדעית כל קשר בין מוצרי מזון מסוימים להופעת חצ´קונים. אבל כנראה שזה עניין אינדיוידואלי ושונה אצל כל אחד. אני במשך זמן רב חשבתי כמוך ששוקולד וגבינ"צ הם האויבים הכי גדולים שלי, שביס אחד מהם גורם להופעתם של פצעונים מציקים. בשלב מסוים קלטתי שזה לא זה, או בכל אופן לא רק זה. פתאום הבנתי שלה-כ-ל יש השפעה על מצב העור שלי, ואני לא מדברת רק על חצ´קון מעצבן פה ושם אלא גם על יובש, שמנוניות, ומה לא בעצם. עצתי לך היא פשוט להקפיד (ולהתמיד!) לשטוף את הפנים, בוקר וערב, ולא לעשות לעצמך הנחות. כמו כן תקפידי לחפוף שיער בתדירות נורמלית (גיליתי שאצלי גם לזה יש השפעה). אם את בכ"ז בטוחה ששוקולד זה העניין, אין ברירה אלא להימנע.. עצוב אבל הכרחי. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה (ולהישאר בלי חצ´קונים גם
). שיהיה בהצלחה

Dr Yaniv

New member
אקנה תזונה ופסיכולוגיה

לפלפל123 שלום אכן כמו שכתבה גינרה בספרים כתוב שלא הוכח קשר מדעי בין אקנה ותזונה אבל נסיון מוכיח חד-משמעית שיש אנשים שלהם זה מאוד משמעותי ולכן צריכים להימנע כיצד להימנע זו כבר שאלה לפסיכולוגים בברכה ד"ר יניב

למעלה