צריכה עצה

g e n g e y 28

New member
צריכה עצה ../images/Emo7.gif

שלום אני בת 27 וחברי (עד לפני שבועים) בן 31, יצאנו שנה וחצי (ואפילו דיברנו על מגורים משותפים וחתונה), והמערכת יחסים שלנו היתה מדהימה לכל הדעות, היו לנו ויכוחים מסוימים על נושאים שלא הסכמנו עליהם (לא משהו קריטי), הנושאים האלו היו ידועים לשנינו שלכל אחד יש דעה שונה כבר בתחילת הקשר, זה לא משהו שצץ פתאום. לפני שבועים רבנו, מריבה שהתחילה משטות והתפתחה, לא דיברנו מס' ימים ולאחר מכן כשדיברנו הוא אמר שהוא לא מעונין להמשיך את הקשר כי יש דברים שאנחנו לא מסכימים עליהם, וזה רק ילך ויחמיר עם הזמן. הייתי כל כך המומה בשיחת טלפון שלא אמרתי הרבה, רק אמרתי לו שאני מאוכזבת ואני הייתי מעונינת שננסה לפתור את זה , הוא אמר שהוא לא חושב שזה ילך. יש בי תחושה ע נ ק י ת של פיספוס , האם לנסות ולהתקשר אליו או לכתוב לו מכתב ולרשום מה אני מרגישה או לתת לו ללכת בצער גדול ? מה עושים ? תודה מראש טלי

SANGUSUGA

New member
עצתי

תרימי אליו טלפון (או תפגשו על כוס קפה), דברי איתו. תבררי למה הוא חושב שהקשר לא יכול להמשיך. מה השתנה אחרי שנה וחצי? לי נראה שקשר כזה לא זורקים סתם. אז או שמשהו קרה, או שהוא מפחד מהתמודדות עם הבעיה... זו דעתי. אם חברה שלי הייתה עושה לי כזה דבר, אני בטוח שהייתי מנסה לדבר איתה ולהבין מה קרה. קשר כמו שאת תיארת לא זורקים סתם

מיטללל

New member
היי טלי

לדעתי הפתרון הוא לא מכתב ולא שיחת טלפון.. אלא פגישה, פנים מול פנים. שם תגידי לו מה את מרגישה, כמה את אוהבת אותו ועד כמה מערכת היחסים ביניכם חשובה לך... לפי התגובה שלו תביני מה הוא בדיוק מרגיש. לא מוותרים על מערכת יחסים כל כך מהר. בטח לא בגלל כמה נושאים (לא קריטים) בהם לא רואים עין בעין.. יכול מאוד להיות, עם כמה שזה כואב, שהרגשות שלו השתנו.. והוא משתמש בעניין חילוקי הדעות כתירוץ.. אם זה המקרה, עם כמה שזה כואב, טוב שזה קרה עכשיו כי מגיע לך מישהו שבאמ יאהב אותך וגם יש סיכוי גדול שזה היה מתפוצץ בשלב מאוחר יותר (שכבר היו מעורבים בזה טבעת וילדים) יכול להיות שהוא נבהל בלי קשר לכלום, בגלל שמערכת היחסים כזו רצינית.. מדובר רק באפשרויות. את האמת רק הוא יכול להגיד לך. והיא מגיעה לך. תפגשו כמה שיותר מהר... תהיי חזקה

Akuna Matata

New member
מאוד דומה

למקרה שהיה לחברה שלי לא מזמן. חבר שלה התקשר אליה יום אחד (אחרי חברות של שנתיים שבהן כמעט שנה הם גרים יחד) ואמר לה שהוא לא בטוח שהוא רוצה להמשיך כי הוא כבר לא מרגיש אותם רגשות כמו פעם. הבשורה הגיעה אליה ברעם ביום בהיר, היא ממש לא ציפתה לשמוע דבר כזה ובהחלט לא הייתה מוכנה לזה. היא לא הפסיקה לבכות, לכעוס ולהרגיש כאילו ננעצה לה חרב בלב. ונחשי מה? יום אחרי הוא התחרט על זה, הוא כנראה הצליח להבהיל את עצמו, הוא אמר לה שהוא מתטער והוא קלט עד כמה הוא אוהב אותה (כמה טיפוסי להעריך דבר דווקא כשאין לך אותו..) בכל מקרה היא לא הסכימה לחזור אליו ישר, היא אמרה לו שהיא לא יו-יו שכל פעם שימאס לו הוא יעזוב ואז יחזור כשבא לו. ולכן היא לקחה לעצמה זמן לחשוב אם היא רוצה אותו בכלל או יכולה להסתדר בלעדיו.. הסוף לא חשוב, העיקרון הוא שאני חושבת שאת צריכה לקחת זמן כדי לחשוב עם עצמך מה את רוצה. לפני שאת מנסה להבין אותו. אחרי שתגיעי למסקנות האלה אז תוכלי לדבר איתו.

בלגנה

New member
גם לי נראה ש....

המריבה הזו הייתה תירוץ לעשות משהו שהוא חשב עליו לפני.....תירוץ להיפרד. אבל באמת כדאי שתדברו, תראי מה את מצליחה להבין ממנו, ואז תחליטי איך להמשיך.

hero D

New member
העצה שלי?

אל תוותרי! אני הייתי במצב שלך וחברה שלי לא וייתרה ונלחמה עליי ותראי, היום אני מאושרת כמו שלא הייתי אף פעם וכן - גם לנו יש ריבים. את פשוט צריכה להבין למה הוא כל כך נפגע - אולי אמרת משהו שגרם לו לחשוב, דברי איתו

למעלה