צריכה עצה

switch

New member
צריכה עצה ../images/Emo92.gif

אז ככה...אנחנו ממש קרובים לסגור על גן ואחר כך בטח נתחיל לחפש צלם ודי ג´יי ומה אחר כך? יש עוד דברים שצריך לסגור כל כך הרבה זמן מראש או שאפשר להרגע לשלושה חודשים? (החתונה מתוכננת ליוני)

לוח זמנים רגוע

נראה לי שאנחנו ואתם באותו ראש - אני גם הייתי ממליצה לחפש רב, בייחוד אם אתם רוצים את צהר, כי אתם צריך לתאם הרבה מראש, ואולי גם עיצוב, אם אתם צריכים. אח"כ יש לכם בשקט עד ינואר-פברואר להתחיל עם השאר. אני מנצלת את הזמן השקט לצבור רעיונות - לדוגמא, די התבייתי על החנות והסגנון של הטבעת, אני אוספת פרטים של מאפרות, שמלות וכו´. אבל אמת, זה הדבר הנפלא בלהתחיל מוקדם - אתה יכול להיות רגוע.

יעלי2

New member
בקשר לעמותת צוהר

אנחנו מתחתנים בפברואר. פניתי אליהם בספטמבר להירשם. תוך יומיים קבלתי בדואר את דף המידע עם האינפורמציה הרלוונטית. חודש אחרי, פניתי לברר אם התקדם הענין והם אמרו לי שהטיפול בתיק מתחיל חודשיים לפני החתונה, יעני אין לי מה להתקשר איתם עד סוף דצמבר. האם זה האופן שהיה אצל המתחתנות שנעזרו בצוהר, או שעלי ללחוץ?

shelycat

New member
לגבי צוהר....

התחתנתי עם רב של צוהר בשם שי פירון שהיה מצוין, החופה היתה מרגשת וקצרה, וניפגשנו איתו פעמיים לפני החתונה: פעם אחת לשיחה והכרות ופעם שניה כדי למלא את הכתובה ביחד מראש. אני לא יודעת מה הנוהל הרגיל של צוהר אנחנו פנינו ישירות אל הרב(כשמכר משותף תיווך בהתחלה).

צהר

זה באמת הולך ככה מבחינת לוחות זמנים של טיפול - אבל הקטע הוא שעומד לרשותם מספר מוגבל של רבנים ושל לילות שבהם הם עובדים. לכן, גם אם הטיפול בתיק עצמו יתחיל זמן קצר יותר לפני האירוע, מומלץ להירשם כבר עכשיו (לתת תאריך, איזור גיאוגרפי, סגנון וכיוצב´) ולוודא שהם מחויבים כלפיך. אגב, אנחנו ביקשנו לראות את הרב בפעולה ולכן אמרו לנו שאפשר יהיה לתת לנו את הפרטים שלו שלושה חודשים לפני האירוע.

יעלי2

New member
עוד צהר

בשיחה הראשונה לקחו את כל הפרטים: מקום, מיקום ועוד. הדגשתי שאנחנו נרשמים מוקדם (4 חודשים מראש) כדי להגדיל את הסיכויים למצוא לנו רב מהם. הבחורה אמרה לי שהטיפול בבקשה מתחיל חודשיים לפני. נחייה ונראה

למעלה