צריכה עצה:)

spider woman

New member
צריכה עצה:)

היי כולם.... רציתי להתיעץ איתכם במשהו...... אני ילדה שאוהבת לישון הרבה..אבא שלי רצה שאני אחותי (בת 9) ואחי (חצי אח..בן3) נלך איתו ליום כיף בחינם מטעם העבודה שלו.....עכשיו בשביל ללכת לשם זה לקום ב-8 לצאת ב-9 ולחזור ב-4...אני לא רוצה ללכת אבל לא נעים לי מאבא שלי (אני גרה עם אמא ורואה אותו רק פעמיים בשבוע) אני לא יודעת מה לעשות.....מה הייתם עושים במקומי?

רותם טל

New member
היי לך

אני חושבת שיום אחד אם תקומי מוקדם לא יקרה כלום זה יכול להיות סבבה יום כייף והכל זה רק יום אחד,לא לישון עד מאוחר

Silviya Bamper

New member
אוהבת לישון הרבה?

לכי לישון בחצות ככה תשלימי 8 שעות שינה. מספיק, לא חושבת? ואם זה מחר, לכי לישון מיד! יום כיף עם אבא! מה קרה לך?! הדבר הכי טוב שיש זה לבלות עם אבא! אני במקומך הייתי רצה לישון וקמה רעננה בבוקר והולכת היה לך חופש שלם לישון הרבה! לימור

מריה12

New member
תשובנת :]

ממ.. אם זה עוד בחופש אז לא נורא סך הכל יום אחד.. חוץ מזה תגידי תודה שיש לך בכלל אבא.. ולאן זה היום כיף הזה? ואם זה עוד 3 ימים, אז יהיה ביצפר את תפסידי לימודים.. גם טוב :]

פ ר פ ר 18

New member
פעם אחת לא תהרוג אותך../images/Emo13.gif

לכי תהני את רואה אותו רק פעמיים בשבוע... לפחות הוא אבא שמוציא את הילדים שלו אבא שלי חושב רק על עצמו ולא על המשפחה. לכי תנצלי את זה כמה שאת יכולה

missundaztood

New member
תשובה,

אם את לא רוצה ללכת אז תדידי לו שאתלא רוצה, אבל אם את לא רוצה רק בגלל השעה המוקדמת כדאי לך בפעם אחת לקום מוקדם. כדאי שתחשבי טוב-טוב למה את באמת לא רוצה ללכת-אם תגיעי למסקנה שזה בגלל השעה המוקדת בלבד, אני מציעה לך לקום פעם אחת מוקדם. תהני

למעלה