צריכה עצה
שלום רב לכן,
איזה כיף שאתן כאן!
אני לא פעילה אינטרנטית מדופלמת ואני מקווה שלא שאלו אתכן את זה כבר מיליון פעמים, אבל אולי תוכלו לעזור לי.
אני אמא לילד (מדהים, כמובן...) בן שנתיים וקצת ולתאומים בני שלושה חודשים וקצת.
בהתחלה נאבקתי להניק את שניהם "לפחות חודש" על אף הכאבים שהיו.
אחר כך סימנתי כיעד את גיל שלושה חודשים.
בשיניים נאבקתי להניק את התאומים המתוקים שלי עד גיל שלושה חודשים, ועכשיו ה"וי" הזה מאחורי.
הנקתי את שניהם כמעט מלא - פעם ביום פורמולה מבקבוק והשאר ציצי.
הם שילשו את משקל הלידה בשלושה חודשים, אז כנראה שזה היה בסדר.
היה לי חשוב שיהיה להם פעם ביום לפחות פורמולה מבקבוק כדי שאוכל פעם בכמה זמן להתרחק מהם.
לאחרונה הם לא רוצים מבקבוק, גם כשמחממים, אבל בסוף בלית ברירה ולפעמים גם לאחר בכי, הם מתרצים.
בעיקר כשהם לא עלי...
ואז התחלתי לקוות להגיע לשישה חודשים, אבל...
העניין הוא שעכשיו נראה לי שכבר מתחיל להיגמר לי החלב... מה לעשות?
האם זה הגיוני שאחרי שהחלב שלי הספיק להם מאוד במשך שלושה חודשים פתאום בבת אחת לא די בו?
האמת, לא כל כך מטריד אותי עניין הפסקת ההנקה, אבל אני תוהה איך הכי נכון לעשות זאת.
1. האם יש טיפים איך להגדיל את כמות החלב? אני שותה בטירוף כי אחרת אני מתייבשת - האם זה סימן שכדאי שאפסיק?
2. האם זה יהיה מבלבל מדי אם אמשיך להניק בבוקר ובשאר פורמולה?
3. אם ארד להנקה אחת ביום - מה הצפי? תוך כמה זמן גם ההנקה הזאת לא תניב חלב?
אני אפילו לא בטוחה שאני יודעת מה לשאול... כל רעיון או הצעה יתקבלו בברכה ובשמחה ובציפייה.
תודה רבה שקראתן עד כאן...
חיבוקים,
צרצרת
שלום רב לכן,
איזה כיף שאתן כאן!
אני לא פעילה אינטרנטית מדופלמת ואני מקווה שלא שאלו אתכן את זה כבר מיליון פעמים, אבל אולי תוכלו לעזור לי.
אני אמא לילד (מדהים, כמובן...) בן שנתיים וקצת ולתאומים בני שלושה חודשים וקצת.
בהתחלה נאבקתי להניק את שניהם "לפחות חודש" על אף הכאבים שהיו.
אחר כך סימנתי כיעד את גיל שלושה חודשים.
בשיניים נאבקתי להניק את התאומים המתוקים שלי עד גיל שלושה חודשים, ועכשיו ה"וי" הזה מאחורי.
הנקתי את שניהם כמעט מלא - פעם ביום פורמולה מבקבוק והשאר ציצי.
הם שילשו את משקל הלידה בשלושה חודשים, אז כנראה שזה היה בסדר.
היה לי חשוב שיהיה להם פעם ביום לפחות פורמולה מבקבוק כדי שאוכל פעם בכמה זמן להתרחק מהם.
לאחרונה הם לא רוצים מבקבוק, גם כשמחממים, אבל בסוף בלית ברירה ולפעמים גם לאחר בכי, הם מתרצים.
בעיקר כשהם לא עלי...
ואז התחלתי לקוות להגיע לשישה חודשים, אבל...
העניין הוא שעכשיו נראה לי שכבר מתחיל להיגמר לי החלב... מה לעשות?
האם זה הגיוני שאחרי שהחלב שלי הספיק להם מאוד במשך שלושה חודשים פתאום בבת אחת לא די בו?
האמת, לא כל כך מטריד אותי עניין הפסקת ההנקה, אבל אני תוהה איך הכי נכון לעשות זאת.
1. האם יש טיפים איך להגדיל את כמות החלב? אני שותה בטירוף כי אחרת אני מתייבשת - האם זה סימן שכדאי שאפסיק?
2. האם זה יהיה מבלבל מדי אם אמשיך להניק בבוקר ובשאר פורמולה?
3. אם ארד להנקה אחת ביום - מה הצפי? תוך כמה זמן גם ההנקה הזאת לא תניב חלב?
אני אפילו לא בטוחה שאני יודעת מה לשאול... כל רעיון או הצעה יתקבלו בברכה ובשמחה ובציפייה.
תודה רבה שקראתן עד כאן...
חיבוקים,
צרצרת