צריכה עצה..

CanUGuessWhoIM

New member
צריכה עצה..

לפני כמה שבועות סיימתי פסיכומטרי, הייתי תקופה בבית- היה קשה מאוד..גם ההתמודדות עם הלמידה שקשה לי, גם עם הבדידות, הלחץ מהמשפחה . כשסיימתי את המבחן הרגשתי רע והייתי חולה שבוע וחצי. לאחר מכן הלכתי לראיון עבודה, התקבלתי, הייתי שלושה ימים שם ונתקפתי בחרדה נוראית ולא חזרתי לשם. בחיים זה לא קרה לי..תמיד היו לי עבודות יציבות ובחיים לא ברחתי ככה..
ואני גם לא מבינה מה כל כך גרם לי לברוח. אבל הרגשתי כלואה, הרגשתי שהכל אפור מסביב וסוגר עליי..מאז אני מרגישה נפילה נוראית במצב רוח, בכי קיצוני..לא מצליחה לחשוב על עצמי עובדת בכלל..מפחדת להתחיל לעבוד שוב. אף פעם לא אובחנתי כחולה בדכאון..ואני מאמינה שאני מדוכאת. אני המון בבית..בקושי יוצאת. לא בא לי, אין לי חשק וכוח. מצד שני גם אין לי כסף ואני חייבת עבודה.
אבל פשוט בא לי שיהיה לי טוב..שיהיה לי נחמד. לא רוצה להרגיש כלואה.
מה אתם ממליצים לעשות?

היי

אני חושבת שאת צריכה לנתח את הגורם לחרדה שלך במקום העבודה האחרון. מה שם היווה טריגר? התפקיד? הלחץ? האנשים? הסביבה עצמה? איך את יכולה להימנע מהתקף חרדה במקום עבודה אחר?
טבעי להרגיש פחד אחרי התקף חרדה. זה מאוד לא נעים ומאיים, בעיקר בפעמים הראשונות. קחי לך זמן להתאושש, לחזור לעצמך. תכיני את עצמך לסביבה חדשה ולהתקף חרדה נוסף (מה יכול להרגיש אותך? מה יגרום להרגיש שוב בשליטה על המצב?)
אני חושבת שלחשוב על השאלות שהעליתי כאן עם עצמך, עם חברים או עם המשפחה, יכול לעזור לך למצוא דרכים להתמודד עם המצב.
ואנחנו תמיד כאן בשבילך, מתי שתרצי

Lady Stark

New member
היי

מניסיון שלי ושאל אחרים - פסיכומטרי היא תקופה שאחריה לפעמים יש נפילה די רצינית.
הסטרס שהמבחן הזה והמשמעות הקריטית שאנחנו נותנים לו יכולים לחרפן אדם בריא ולא בהכרח דיכאוני. אם יש נטייה לדכדוך או דיכאון אז בטח ובטח.
מאוד ממליצה לך להתחיל טיפול פסיכולוגי. זה יהיה בשבילך מקום שבו תוכלי גם לפרוק את הכל בלי פילטרים וגם להתחיל להבין את עצמך ומה גורם לך להרגיש ככה. כי הקטע הכי קשה בתקופות כמו זו שאת עוברת עכשיו הוא שאנחנו לא מבינים את עצמנו ומרגישים שאנחנו משלטים על ידי כח חיצוני או פנימי. מן תחושה של בגידת הגוף והנפש בעצמם.

תרגישי טוב, ואת מוזמנת לחזור אלינו.

CanUGuessWhoIM

New member
תודה לכן

אני אכן לקחתי כמה ימים לעצמי להירגע ולהבין מה הלאה...
אני אשקול התחלת טיפול.
תודה

למעלה