צריכה עצה

צריכה עצה

יש לי צד אחד עם זרימה חזקה מדי כנראה
יונק אחד גומע בשמחה אבל אח"כ מקיא את הכל- כמו שקורה לו גם כשהוא מקבל בקבוק
השני מתוסכל מהענין מתנתק ומתחיל לבכות
הבעיה כמובן בהנקה של שניהם ביחד
איך אפשר למתן את הזרימה?

באיזו תנוחה את מניקה?

אם את מניקה את שינהם בתנוחת פוטבול עם כרית ואת יכולה להישען אחורה או להרים את הברכיים או ליצור מצב שהתינוקות לא יהיו מתחת לשד אלא מעליו, זה יכול לעזור עם הזרימה החזקה, כי אז אין גם את המצב שהחלב פשוט "נופל" עליהם...

לא בטוח שהוא ממש מקיא, ייתכן שהוא רק פולט קצת עודפים. אם הוא נשאר מרוצה אחכ ולא רעב, זה לא אומר שהכול יצא החוצה...

האםהתינוק השני מתמודד יותר טוב עם הזרימה הזאת?

אלישבע12

New member
בדקתם ריפלוקס לתינוק המקיא?

במיוחד שאת אומרת שזה קורה כשהוא אוכל מהר מדי.
התאומים שלי עם ריפלוקס והיונק כמעט לא מקיא מאז שעבר להנקה מלאה.
לגבי הזרימה - נסי להניק בשכיבה או כשהתינוק שוכב בתנוחה "עומדת" במקביל אליך.

תודה על התשובות, עונה לשתיכן

לאחרונה אני מניקה בעיקר בשכיבה באלכסון כך שאחד שוכב לצידי והשני עלי וזה פחות או יותר הפתרון בינתיים
לגבי הריפלוקס, לא בדקתי כי כמו שסיפרת על הבחור שלך, גם שלי כל עוד יונק לא מקיא בד"כ
הוא יונק בתאוה כזו ולכן אם אני צריכה לצאת מהבית ומקבל בקבוק סחוט מאבא הוא עובר נוהל הפסקות וגרפסים למכביר:)
הצדיק השני כמו שכתבתי לא מרוצה מהענין ומתנתק ובוכה, אבל שמתי לב שבהנקה בלילה כשהוא רדום אין לו בעיה עם זה
גם את ה"שכיבה המקבילה" אני מישמת, יש לי חיבה גם לתנוחה הזו
גם התחלתי לסחוט בלילה ולהקפיא ואני משתדלת לעשות את זה לפני שהם מתעוררים כדי לדלדל את המאגרים
ד"א לגבי השקיות הקפואות, קראתי בפורום השכן שהרכב החלב משתנה לפי צרכי התינוק- זה לא עושה את הסטוק מיותר?

יוצא שאני מנסה לעקוף את הבעיה, אני מקוה שהיא תפתר מעצמה כמו שהתחילה.

מה קורה כשהוא יונק לבד בנפרד?

האם הוא גם פולט?

לגבי בקבוק - נסי להאכיל אותו לאט לאט. הבקבוק מאוזן ולא עומד, שלוקים קטנים, ותעשי לו הרבה הפסקות לגרפסים.

למעלה