צריכה עצה

noa1253

New member
צריכה עצה

היי...אני בת 25.
לפני כשנה בערך הגעתי למקום עבודה, הכרתי שם מישהו...הכרנו כשהייתי מלאה מאוד אבל בכל זאת התקרבנו מאוד והיה בנינו משהו רומנטי בערך כ3 חודשים(לא רשמי).
הוא החליט שזה לא מתאים לו, היה לי קשה מאוד לשחרר... למרות שהוא אמר לי שרוצה אותי רק בתור ידידה. נשארנו ידידים קרובים מאוד והיינו מדברים כל הזמן בטלפון.. הוא היה לצידי בהרבה רגעים וגם אני לצידו...
לפני כחודשיים, הוא סיפר לי שיש לו כבר מישהי כמה חודשים, שלא היה לו נעים לספר לי כדי לא לפגוע בי..הייתי שבורה, התרחקתי ממנו ולא דיברנו כחודשיים וחצי. נשברתי.שלחתי לו הודעה ולאחר שכעס בעקבות זה שהפסקתי לדבר... השלמנו, אם אפשר להגדיר את זה ככה.
במהלך השנה ירדתי כ30 קילו, ואני ממוצעת לחלוטין עכשיו, ולמרות שהשלמנו וכל הזמן שעבר, אני עדיין אוהבת אותו, וקשורה אליו, ולא מצליחה לשחרר, דיברנו בטלפון(בתור ידידים) והוא סיפר לי שהוא אוהב את החברה שלו, ושהוא נמשך רק אליה... הוא כבר לא מתייחס אליי באותה דרך.. לא מספר לי כלום..ודי מתעלם ממני חוץ מאיזה שלום שלום דהוי.
אני מדוכאת, ולא מצליחה לחשוב על שום דבר אחר.
הייתי בטוחה שכשאגיע למשקל הזה הוא יבין, והוא לא... להפך.
זה מתסכל אותי לראות, שהוא מתייחס לכולם בצורה כל כך יפה, וממני הוא די מתעלם.. וקשה לי לחשוב שזה נגמר
קשה לי לאהוב מישהו שאוהב מישהי אחרת, ולראות אותו כל יום בעבודה(שאני לא יכולה לעזוב), מה עושים? ואיך מתנתקים?
תודה...

רואה 6 6

New member
מבינים שמה שצריך להתמודד איתו זה

התלותיות שלך לצד הקושי להתנתק (גם אם הוא כועס עליך שהתנתקת).
הוא כבר מיצה את הענין. עכשיו תורך.

Survivor Man

New member
ובנוסף...

מבינים שקשרים לא מתחילים או נגמרים רק על סמך הדימוי העצמי והמראה שלך. מאוד נאיבי והזוי מצידך לחשוב שעכשיו כשרזית הוא יזרוק את חברה שלו בשבילך.

נתקי מגע כמה שיותר

ולהבא תחשבי כמה פעמים לפני שמתחילים משהו רומנטי עם קולגה לעבודה, זה מזמין צרות.

סאטוריס

New member
תבדקי בתוכך

למה עדיין את נותנת לו משקל בחיי הרגש שלך.
הוא לא מעוניין בך. הוא מזלזל בך
את היית רק תוספת לאגו שלו והוא שיחק ברגשות שלך ואת ממש לא חשובה לו והרגשות שלך לא חשובים לו.
הוא כניראה לא סיפר לך על החברה שלו כי נהנה שיש לו כמה בחורות סביבו, וחשב אולי שתשכבי איתו אם לא תדעי . הוא לא ניסה להתחשב ברגשות שלך. לדעתי זה להיפך.
במקום לכעוס עליו את כועסת על עצמך - ונהיית מדוכאת.

איזה רצח אופי עשית לבחור...

וכל זה רק בגלל שהוא העדיף אחרת על פני כותבת הפוסט... לא ראיתי פה איזה משחקים או מניפולציות, זה לא שהוא הבטיח לה הבטחות שוא או יצא עם שתיהן במקביל... סך הכל היה לו קצת לא נעים לספר לה שיש לו חברה (קצת ילדותי אבל דווקא לא מעיד על חוסר רגישות) אז הוא דחה את זה. בעיני הקרירות שלו כלפיה היא ממש בסדר והיא ההתנהגות הראויה כדי לא לפתח אצלה תקוות שווא..
הגישה שלך כל כך ילדותית וקורבנית שאני אפילו לא יכולה להתחיל להסביר לך מה הבעיה איתה...

סאטוריס

New member
אתה צודק

זה מאד נדיר שגבר ישקר או יעשה מניפולציות כדי לקבל סקס מבחורה. זה קורה אחד למיליארד. אז נניח קרה רק 6 - 8 פעמים מראשית ההיסטוריה.

מוץ ותבן הגישה שלך מעידה על אחד מהשניים
או שאתה שחקן שלא אוהב לראות עד כמה אתה שקוף .
או שאתה גבר טוב ותמים שלא מבין שדברים כאלה מאד נפוצים ויומיומיים.
ואם אתה השני - אז ברור שבפוסט קצר לא תראה מניפולציות. בוא נתחקר את הבחורה קצת, וניראה שמההתחלה הוא היה עם החברה הזו, ובכל אופן היו סימנים שהוא לא רציני.

הרבה גברים אני שמתי לב "בתמימות" משחקים עם בחורות.
כלומר הם יודעים היטב שהקשר לא רציני או שיש להם כמה בחורות במקביל
אבל אם הבחורה נותנת מין ולא מצייצת ולא מבקשת הבטחה למשהו
הם משכנעים את עצמם שהם בסדר. הבחורות אחראיות ונהנות ממש כמוהם מקשר מיני שאין לו שום עתיד ושם תוכן.

כי הרבה יותר קשה לקבל שאתה פשוט בן אדם אנוכי שמשחק ברגשות של אחרים.

סאטוריס

New member
את בחורה בכלל.

אז לא חשוב.
זכותך לגישה שלך ואני אשאר עם הגישה שלי. תודה רבה על השיקוף.

^ נשלח מהר מדי

מה זה משחקים עם בחורות?
מה זה נותנת מין ולא מצייצת ולא מבקשת הבטחה למשהו?

את פשוט מגעילה אותי.

איך בתור אישה את לא מבינה שמין זה לא משהו שאישה נותנת בתמורה למשהו, אלא חוויה שהבסס שלה הוא הנאה הדדית?
איך בכמה משפטים את הופכת את כל המין הנשים לחלש וטיפש כלכך?

סאטוריס

New member
אנה לנקין

קשרים בין אנשים הינם דבר מאד מורכב
מין איננו רק הנאה הדדית
ומי שבוחר/ת לראות את זה ככה
שמין הוא רק מין או רק הנאה הדדית
שיבוסם לו.

ושאר הדברים שכתבת..:
אני מגעילה אותך - זכותך להיגעל -
והמין הנשי חלש וטיפש - בכלל לא כוונתי - היופי או הכיעור במקרה הזה בעיני המתבונן.

סאטוריס

New member
את צודקת

אין כזה דבר שאשה רוצה גבר לחתונה
והוא מושך אותה באף שנים בלי שום כוונה לנישואין.

נו באמת..

אז לשיטתך מניעת סקס זו הדרך לנישואים מאושרים?
ואיך הבחורה הצנועה והחסודה תדע שהיא מתחתנת עם גבר שטוב לה איתו במיטה ויש לה איתו התאמה מינית?
ואם אישה רוצה להתחתן והגבר לא- האם באמת מומלץ להתעקש שם?
והאם אישה יכולה להנות מסקס בלי חתונה? או שנשים עושות סקס רק בשביל שיהיה גבר בבית?

אולי במקרה את לוקחת את סיפורך האישי ומקרינה אותו על כל העולם?

סאטוריס

New member
נמאס לי מהשטויות האלה

קו המחשבה שלך אחרי פירוש הדברים שלי הוא לגמרי OFF
יש המון מקרים והמון מצבים
יש הרבה גברים והרבה נשים
ויש הכל.
לא דבר אחד.

והספור האישי שלי לא רלוונטי.

איפה ראית בפוסט שלה

מניפולציות לשם קבלת סקס?
ואיך כאשה את חושבת שסקס זה משהו שאשה "נותנת" ולא נהנית ממנו באותה מידה?

כנראה שהיא בעצמה כזו

מנסה לצוד בעל בתכסיסים ומשחקים

זו עמדה כלכך עלובה כשאישה אומרת אותה..

למעלה