צריכה עצה

אפרת 101

New member
צריכה עצה

שלום שלכם בת דודתי פנתה אלי וסיפרה לי שהיא לסבית. היא בת 15.5 האם בגיל כזה ידעתם לגבי עצמכם? האם בגיל כזה כבר ידועה הזהות המינית? כיצד אני יכולה לעזור לה? תודה

DitasLover

New member
ok... אז זה מה שיש לי להגיד:

קודם כל אם היא כבר הגיעה אליך וסיפרה לך - זה אומר שהיא בטוחה בכך- מפני שלפני שמגיעים לשלב של היציאה מהארון יש שלב קשה של קבלה עצמית - ואני לא חושבת שהיא הייתה מספרת לך אילו לא הייתה בטוחה... וכן אפשר לדעת בגיל הזה ואפילו מוקדם יותר - זה תלוי בבן-אדם. כיצד את יכולה לעזור לה ? הדבר היחיד והחשוב ביותר שאת יכולה לעשות הוא פשוט להתייחס אליה רגיל , ולתמוך בה, להראות לה שאכפת לך ממנה ושאת מקבלת אותה כמו שהיא. זה מה שהכי חשוב. שהיא תדע שאת אוהבת אותה ללא קשר לנטייה המינית שלה- אלא פשוט כי היא בת דודתך ויקרה לך. תבואי אליה ותאמרי לה שאת אוהבת אותה ושהיא תמיד יכולה לסמוך עליך. מקווה שעזרתי

TwelveEyes

New member
הממ..

נטיות מיניות הן בד"כ משהו שמתגלה מאוד מוקדם בחיים. לא שזה אומר שישר נופל האסימון.. אבל 15-17 זה בערך טווח הגילאים הממוצע שבו אנשים משלימים סופית עם הנטיות המיניות שלהם - מאחר ואם אני לא טועה, אלה הגילאים שבהם מסתיימת ההתפתחות המינית. איך את יכולה לעזור לה.. אבל למה את חושבת שאת צריכה לעזור לה? נשמע לי כאילו היא די שלמה עם עצמה, אם היא כבר התחילה לצאת מהארון, ולך לא נותר אלא לתמוך בה

למעלה