צריכה עצה !!!!

lucky me

New member
צריכה עצה !!!!

יש לי בעיה אבל אני חוששת שהפתרון לא כל כך פשוט. אני בת 22 ויש לי חבר בן 24. אנחנו חברים כבר 6 חודשים והוא באמת מקסים.כל כך שונה מכל הבחורים שהכרתי עד עכשיו. הבעיה שמפריעה לי שהוא כרגע לא עובד, ובעצם אף פעם לא התמיד בעבודה אחת. אני חושבת על חיים משותפים ביחד, אבל השאלה היא האם להיכנס לעניין, כשהבחור לא מראה רצינות לחיים? אני מפחדת להיכנס לקשר ברצינות ולחיות חיים פשוטים, בלי כסף אף פעם. יש המון אהבה, אבל האם זה מספיק? הוא משתדל, אבל אני רוצה איכות חיים ומשקיעה בכך, והוא לא מתאמץ ללמוד או לקדם את עצמו. מה לעשות? מאוהבת בבעיה.....

Vdrums

New member
דברי איתו, הוא גם לא לומד?

אין דרך אחרת, רק לשבת ולדבר איתו לראות מה הוא חושב על המשך החיים שלו איפה הוא רואה את עצמו עוד שנה ומה הוא רוצה לעשות עם החיים שלו. אח"כ תחליטי אם נראה לך או לא.

T r i l i a n

New member
אולי זה פשוט לא מעניין אותו?

אולי הוא לא מודד איכות חיים במצב כלכלי, יותר חשוב לו לעשות דברים אחרים? כי אם הוא רואה את זה כך ואת לא, אני הייתי אומרת שזאת אי הסכמה שכמעט בלתי אפשרי לגשר עליה.

T r i l i a n

New member
למה?אולי זה חוסר עניין בעולם החומרי

ואולי עצלנות זה מה שעושה לו טוב בחיים והוא לא רואה פגם בכך.

lucky me

New member
אני מבינה, אבל

הוא כן רוצה ללמוד, וכן רוצה לעבוד בעבודה מסודרת, אבל הוא לא מתאמץ. הוא מתייאש מהר..

ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

או שהוא מפחד להיכשל, או שהוא יודע שיש לו על מי לסמוך כשהוא מתרסק ולא ממש מעניין אותו להועיל בעניין. תחליטי מה אתה צריכה לעשות, לא מה הוא צריך לעשות..

leper

New member
האם זה סימן להתיחסותו למע' היחסים?

אם הוא לא דואג לצרכים של עצמו האם הוא יכול לצרכים שלך לטווח ארוך?

Savage Garden

New member
../images/Emo20.gifילדונת...

לאן את ממהרת??? תני לו את הזמן שלו להתבגר ולמצוא את מקומו בחיים.. ואת , מה איתך?? תדאגי לעצמך, תפתחי את עמצך, אל תהיי לעולם תלויה באיש!!!! את רוצה לחיות חיי נוחות ויציבות כלכלית?? תצרי אותה לבד! בהצלחה!

lucky me

New member
תודה על העצות..

אבל בימים האחרונים התגבשה אצלי הדעה שכסף לא מביא אושר. אני מרגישה איתו הכי כיף בעולם. ואפילו אתמול ישנתי אצלו וחזרנו בלילה מאוחר, והוא הציע לעשות לי מסז' ברגליים!, נו, בנות, איזה גבר אתן מכירות שמפנק מיוזמתו? הוא כל כך מותק, ואני אצטרך פשוט לחכות ולדרבן אותו למצוא עבודה מסודרת. זה לא מה שיפריד בינינו, לא? ואני עדיין מחכה לתגובות

Vdrums

New member
מקווים שיהיה לך טוב ../images/Emo13.gif

ואני כן מפנק מיוזמתי!!!

Octopussy

New member
אני מקנא בו...

ואם הוא קורא לביל גייטס: אבא... אז הצורך היחיד שלך הוא לדאוג שלא יזוז ממך ושרק המוות יפריד ביניכם

leper

New member
אני אשתף אותך במשהוא שאני למדתי

לעיתים ההשקעה בדבר מסוים לא משתלמת. לא מדובר על מע' יחסים,אלא בכלל. לא הייתי רוצה להיות באותו המצב בפורום הזה כשאת פגוע ריגשית ואין לידי לעזור לך,מה שאני יכול לעשות זה הדברים עכשיו. ומה שאני ממליץ לך לעשות הוא: עד כמה את קרובה לתחתית החבית? עד כמה את חושבת שאת יכולה 'לסבול' את הגישה שלו? אם את לא רואה כלל,במה שאת חווה,שאת משקיעה מחיר גבוה,עזבי אותך מכל העיצות ותטבעי בעולם של הנאה ורגשות. אך אם את מרגישה שיש שם משהו צורם... אני הייתי מחפש אחר פיתרון שהוא לא בהכרח סיום מע' היחסים,רק אם ממש אין ברירה ואת שומעת את ההתנגשות שלך בעצמך. זה לא שווה את זה. בכל מקרה תבחרי את הדבר,שבעוד חמש שנים,מרגיש לך שתהיי שלמה איתו.

lucky me

New member
יש אור בקצה המנהרה ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם!!! אז יש חדש תחת השמש. הוא מתחיל לעבוד בחברת גרירות, עבודה מסודרת. שעות נוחות, ואפילו שוקל להתחיל ללמוד. האמת שתמיד היה לו רצון להצליח ולהתקדם, רק שהבעיה הייתה שיקולים כלכליים, כמו "אם אני אלמד,איך אני אעבוד ואפרנס את עצמי"? אבל עכשיו אני באמת מרגישה שהוא נהיה יותר רציני, כנראה שהיה צריך רק לנער אותו קצת, ולהחזיר אותו למציאות. אני מאחלת לכולכם שתמצאו אהבה כמו שלי, עם קצת מאמץ והשקעה אפשר להגיע לקשר חלומי...
באמת תודה לכם, ואם מישהו רוצה להוסיף הודעה, אני כאן!!! שלכם, תותי.

למעלה