צריכה עצה...

Miss CB

New member
צריכה עצה...

זה קצת
, אני מקווה שזה בסדר מצידכם... אני שוקלת להכין לי חולצה של לד זפלין (לקנות אין פה איפה, ולמי יש זמן / הורים שלא אכפת להם שאני אסע לת"א), אז האפשרות העיקרית היא ללכת לחנות מגניבה של צילום ולהכין לבד מתמונה שאני אדפיס. הסידור מוכן, אני ידועת שיש את האפשרות, השאלה עכשיו היא האם כדאי או אולי שווה לי לחכות להזדמנות (נראה אולי בחנוכה.. לא בטוחה שירשו לי
) להיות בת"א כי ככה זה יעלה כל התהליך איזה 50 ש"ח. ואם כן - איזו תמונה לדעתכם? אני רוצה משו מגניב לא סתם תמונה תקועה...

Miss CB

New member
זהו

שאני לא מכירה בכלל את השלישי... אני מכירה את הציור שלו זה ממש מגניב ראיתי באמת חולצה כזו (באינטרנט, לא על בנאדם אמיתי). זה העניין פה בעצם, אני מכירה רק שלושה אלבומים (בנתיים, התכנון הבא שלי הוא על הIII) וזה קצת וואנביזם; מצד שני מה אכפת לי. למען האמת הרעיון היחידי בנתיים הוא להשתמש בתמונה ההיא *אגב אם יש למישהו באיכות טובה תפרסמו כתגובה, תודה!!* של ארבעתם יושבים ומקדימה יחסית פייג' עושה ג'סטת הזמנה עם היד... לא יודעת איך להסביר בדיוק. תמונה בגוונים של אדום.

Miss CB

New member
../images/Emo6.gif ובאותה נשימה גם ../images/Emo10.gif

ובכן עשיתי סקר שוק והמסקנה אחידה - להדפיס על שחור זה יקר ל-א-ל-ל-ה. ולבן זה ממש אל שווה! (כל צבע אחר עולה כמו שחור). וזה גם לא תצא איכות שממש שווה את כספי. 80 ש"ח להדפסה די עלובה...? אני אחכה להזדמנות לנסות בת"א... תודה על העזרה; וכן, זו הייתה התמונה שיברתי עליה.

ביטלמן

New member
לי יש חולצה מודפסת משוק הכרמל

יש להם הרבה הדפסים של להקות רוק אז היה גם שלהם רואים מלאך ולמעלה כתוב "swang song" ומתחת למלאך כתוב "led zeppelin" זה עלה לי 20 ש"ח היה שם רק הדפס אחד שלהם וזה לא מתקלף בכביסה! היה שם גם הדפס של הביטלס עם את מעוניינת. הדוכן הזה נמצא ממש בפתח שוק הכרמל בצד שמאל.

Miss CB

New member
מגניפ... תודה על העזרה...

אבל הסיכוי שלי להגיע לשם קטן עוד יותר מהסיכוי להגיע לת"א.

RuStY RaStA

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך שראיתי את התמונה דמייני אותו עם סינר בדוכן פלאפל עם שרשרת "חי" מוזהבת מתווכח עם איזה לקוח על שקל

טוב, יש לי רעיון לשירשור../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נתחיל מחר, אני אשים תמונה של הזפלינים, חלקים מהם, וכו' וכו', שיש לה, לו להם, הבעה משסויימת על הפנים או איזה ג'סטה מסויימת, וכל אחד יצטט את מה שהוא אמר באותו רגע.. צפו לתמונה ראשונה מחר.. אם מישהו מוצא איזה תמונה נחמדה, שישלח לי מסר

למעלה