צריכה עצה:

Ruby Tuesday

New member
צריכה עצה:

לאחרונה פיטרו אותי ממקום עבודתי. הפיטורים הם על רקע אישי לחלוטין: הבוס לא סובל אותי (וזה מאד הדדי), למעשה, אני מחפשת לעזוב כבר תקופה ארוכה. במהלך העבודה היחס של הבוסים כלפי היה מתחת לכל ביקורת - זלזול, השפלה, לכלכו עליי מאחורי הגב... עכשיו הם מנסים לנצל אותי ורוצים שאעבוד שם בתקופת ההתראה המוקדמת. וזה ממש לא מתאים לי, אני כל כך מתעבת אותם, שאני לא מבינה איך הם סומכים שלא אעשה נזק. מה לדעתכם כדאי לעשות? לעבוד "כרגיל" ולהמשיך להרגיש מושפלת כמו קודם? או לעשות שרירים? מה יקרה אם אני פשוט לא אעשה את *כל* מה שהם רוצים? יש להם קייס במשהו? תודה מראש... אני די נואשת...

הזדמנות מיוחדת

האם את מוכנה להתייחס לתקופה שנשאר לך לבלות שם כאל תקופת לימוד ? לימוד עצמי אני מתכוון. יש לך הזדמנות להסתכל על עצמך ועל הדרך בה את מביאה את עצמך. אם את מוכנה להכיר בכך שהיה לך קשה לאורך תקופה לשים גבול, אז ברור שיש לך שם נקודת אחיזה ללמוד את עצמך. אם את מרגישה שאו טו טו את "עושה שרירים" - את יכולה להכיר את החלק הזה שלך שמאיים מבפנים, לא יוצא - לא יוצא ופתאום בלי שאת כבר שולטת על העניין פתאום הוא יכול להפתיע - גם אותך. אם את לא רוצה למצוא את עצמך במקום הבא בו את מתעבת את האנשים אז יש לך הזדמנות לחשוב אל היכן את כן רוצה לעבוד, באיזה סביבה, עם איזה בוסים וכו'. אם תראי שיש לך כאן ועכשיו מטרה שתעזור לך - אני מאמין שתוכלי להתייחס לכל העניין כאל חוויה שחיוני עבורך לעבור אותה. בהצלחה אמיר דרור פורום להדליק אור בעבודה

Ruby Tuesday

New member
שאלתי יותר טכנית

תודה על התגובה, אני יודעת מה אני רוצה לעשות במישור האישי, השאלה היא האם יש להם זכות לבקש ממני לעבוד בתקופה זו ומה יקרה אם אני פשוט לא אגיע למשרד? יכולים לתבוע אותי? לא לשלם לי משכורת? לא לתת לי את הביטוח מנהלים? זה די ברור שאני עובדת ממורמרת שמרגישה לא נוח לבוא למקום ממנו פיטרו אותי. והרי אני יכולה לעשות נזק לפרוייקט. לא ברור לי מה עבר להם בראש.

עניין משפטי

נסי בפורום "נשים וקריירה" או במקומות שם מסתובבים עורכי דין בכל מקרה יהיה עליך לנסח את השאלה באופן חד משמעי, נטול החלק הרגשי ולתת נתונים ועובדות ברורים. בהצלחה, אמיר

למעלה