צריכה עצה

אורית15

New member
צריכה עצה

אז אני בת 16, מהדרום וידיד של במרכז.. מישהי פה רשמה גם שיש לי מן חבר כזה- ידיד שגם מתמזמזים איתו, אז ככה זה גם אצלי, כזה אנחנו מדברים על הכול, ממש.. הוא כמו פסיכולוג-חבר-שגר רחוק-ידיד טוב שלי. בכל אופן.. אז אנחנו נפגש בקרוב, ואני לא רוצה להסחף למשהו יותר רחוק מהתמזמזות תמימה ;), כי אני יודעת שאם אני אסחף זה יהיה מסיבות לא נכונות בשבילי לפחות, ואיתו קל להסחף, ואין לו בעיה אם זה או משהו..אני לוקחת את זה יותר ברצינות ממנו אז יש לכם איזה עצה שתחזק לי את הביטחון בנוגע לזה או משהו?:/

flowers girl

New member
קודם כל, "יזיז".

זו המילה שחיפשת כנראה
דבר שני- לא. המילה הפשוטה והקטנה הזו עושה כל כך הרבה, באמת.

לא כזו החלטה גורלית..

ברגע האמת תעשי מה שבראש שלך יהיה באותו רגע.. ככה או ככה, זה לא החלטה גורלית לא לפה ולא לפה. ביי בנתיים

מיטללל

New member
אני דווקא חושבת

שלהרוס את הקשר עם ידיד טוב זה כן גורלי. וזה מה שמזמוז "תמים" יכול לעשות. חשבי טוב טוב אם את מוכנה לקחת את הסיכון הזה.

אורית15

New member
לאלא

הוא לא ידיד כזה ממ באמת שאין לנו הגדרה.. אנחנו לא חברים בגלל שאנחנו רחוקים, וזה תוקע אותנו, אז בוא נגיד שאנחנו 2 אנשים כשרק שהם נפגשים הם חברים ומתמזמזים;) אני פשוט מפחדת שזה יסחף ליותר מזה, וזה באמת יכול.. רק שאני לא בטוחה שאם זה אכן יקרה, זה יהיה בשבילי מהסיבות הנכונות אבל יכול להיות שאני גם לוקחת את זה יותר מידיי ברצינות, אבל אני עדיין עומדת על העקרונות שלי

seeyou

New member
מפחדת שזה יסחף ליותר ?

אז לא להפגש מזמוזים תמימים? רק בגיל גן הילדים....

למעלה