צריכה עצה:/

ת מ ו ז

New member
צריכה עצה:/

איזה מעצבן!! ממזמן החלטתי שתחום הרוחניות הוא התחום שנאי הייתי רוצה לעסוק בו בעתיד והוא בכלל מאוד מעניין אותי, אבל עכשיו החלטתי לעשות משהו עם זה. אני עכשיו עולה ליב והביצפר לא ממש בראש העדיפויות שלי, אבל למדתי כבר 11 שנה אז מזה עוד שנה אחת של לימודים. ובנסוף לזה נאי יקח קורס של רייקי (בשביל ההתחלה) אבל יש לי בעיה כספית עכשיו ואני צריכה שההורים יממנו לי את הקורס. דיברתי על זה אם אמא שלי והיא ישר התעצבנה עלי ואמרה לי שאני יממן את זה בעצמי. ודיברתי על זה עכשיו אם אבא שלי והוא אמר שנאי לא רצינית כל יומים מחליפה חבר, לא סגורה על עצמי ואני סתם יקח קורס יהיה בו שני שיעורים ולא יתמיד בזה ואני לא יודעת מה לעשות, האם כדי לי לתעקש על זה או שזה סתם יגרר לריבים משפחתים. ודרך אגב, איך הולך התשלום ללימודי רייקי? כי אבא שלי אמר שהוא מוכן לממן את זה רק אם כל פעם לפני שיעור משלמים על השיעור הנוחכי.

magda

New member
מאיכן את ? ככה המורים מאיתנו יכלו .

לפנות אליך במסר. וללא ספק שתגיעי איתם להסדר על התנאי תשלום והמחיר. אז ממליצה לך לא לדואג בהקשר לזה , מפני שהכל יהיה בסדר כמו שצריך להיות. לילה קסום

Anabel74

New member
ברוכה הבאה לפורום!

בוודאי שניתן לשלם בכל פעם עבור השעור הספציפי ,כמובן שאת צריכה לסכם את זה עם המאסטר/ית שלך. התשלום הוא יחסית לא גבוה וכולל שלושה -חמישה מפגשים בלבד (או אפילו סוף שבוע אחד מרוכז),כך שאם זה משהו שמעניין אותך כדאי לך להתמיד! (וכך גם להראות להורים שלך שאת רצינית בכוונותייך). אני מקווה שאבא שלך ישתכנע, ואם לא אולי שווה לך לחסוך קצת ולעשות את זה בכוחות עצמך. אני בטוחה שההורים שלך יעריכו את ההתמדה והנחישות שלך לעשות את זה ואולי הרושם השלילי שלהם לגבי כמה את סגורה על עצמך ישתנה... בכל אופן שיהיה לך בהצלחה! ואם את צריכה עזרה לגבי בחירת מאסטר הציצי בלוחות הפורום או פני אלי אם זה לא מספיק.
לימור

ofirush 14

New member
אז קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

קודם כל, מה שציעו לך שאר האנשים בהחלט מתקבל על הדעת. ולדעתי, אם תתעקשי עוד, זה רק יוכיח להורים שלך כמה את מאמינה בעצמך, וכמה את מאמינה בזה שאת רוצה ויכולה ללמוד רייקי. ולא רק כמה שאת מאמינה, אלא גם כמה שאת רוצה. ולא משנה אם יהיו קצת וויכוחים, אחרי הכל, לדעתי הם יבינו שאם את עומדת על שלך, סימן שאת באמת נחושה בדעתך, וסימן שיש לזה סיבה. אז בהצלחה...=)

למעלה