צריכה עצה

tully

New member
צריכה עצה

חברה שלי ילדה במזל טוב מאוד בן (42+1) ילד גדול 4.188 לברית רציתי לקנות לה תיק מגניב ונוח (כבר אמרתי לה והיא לא קנתה לעצמה כי היא יודעת שאני מביאה לה) יש לי כבר משהו שרציתי לקנות לה- אני רק רוצה חוות דעת של מי שיש לה כזה - או מתוך הסתכלות. מצרפת קישור לאתר של חגית נאמן גורני. אני רוצה לקנות את התיק דגם 102 מתיקי הגב (בורחים דגמים --> דגמי גב ואז מטיילים עם החץ.) אשמח לחוות דעת.

דפנה מי

New member
שמעתי משכנה בבניין

שקנתה במיוחד תיק של חגית נאמן כי הוא קל מבחינת הבד ונוח (ולהם גם יש הרבה נסיעות) וזה אחרי שהרבה תיקים אחרים איכזבו אותה. אחלה מתנה
ולגבי הדגם הספציפי-נראה לי בסדר, אני מקווה שבכלל התיק מספיק גדול כי כשיש מקום לוקחים הרבה דברים (אוכל, חיתול טטרה ועוד ועוד) בתמונה נראה קצת קטן.

tully

New member
הוא רק נראה קטן

אני חשבתי לקנות אותו לעצמי לאוניברסיטה (ככה שקלסר אחד גדול נכנס שם) מה שרציתי לדעת זה אם זו מתנה טובה תודה רבה

lulyK

New member
אם היית קונה לי אותו

הייתי שמחה מאד מאד (וכמובן משבחת אותך על טעמך המצויין)

ליצה

New member
יש לי אותו והוא נפלא

אני מאוד מרוצה, מסודר ומאורגן ויש מקום לכל הבית, בכלל לא קטן.

POOH*

New member
לי היה וקניתי אחר....

לי היה תיק שלה והוא פשוט לא הספיק לי! קיבלתי מתנה תיק של קמניולה שהוא הרבה יותר מרווח ונוח... ומכרתי את זה... תלוי בבחורה - אם היא כזו [כמוני] שסוחבת חצי בית בתיק הוא פשוט לא מספיק... POOH

julb

New member
לי יש את ה 108 שלה והוא גדול

ומאוד מרווח ונוח - חוץ מהמחיר הכל מצויין אז אם זה לא שיקול במחינתך הייתי ממליצה מאוד!!!

למעלה