צריכה עצה

• פותח הנושא orzr
  • פורסם בתאריך

orzr

New member
צריכה עצה

שלום לכולם, אני בחורה בת 27 ויש לי חבר, בגילי כבר שנה וזאת מערכת היחסים הראשונה שלי. לאחרונה התגלעה ביננו מחלוקת, שנינו לא גרים לבד ולשנינו כרגע אין היכולת לעבור לגור לבד, אנחנו שנינו סטודנטים. העליתי את הנושא של הקשר ביננו, ורציתי לראות איך הוא רואה אותו, אם הוא רואה עתיד משותף של שנינו ומפה לשם זה הגיע לזה אם הוא חשב שמתישהו נעבור לגור ביחד. אז הוא אמר שזה קצת חלף לו בראש, למרות שגם אם היתה את האפשרות כרגע, הוא לא בטוח שזה באמת היה קורה, הוא לא חושב שהוא מוכן לזה כרגע. אבל אולי אני הילדותית, שחושבת שכשאוהבים מישהו רוצים להיות איתו 24 שעות ביממה, אבל עצם העובדה שהאופציה עדיין לא קיימת, ורק המחשבה שהוא עדיין לא רואה שאנחנו גרים ביחד... זה מה שממש מפריע לי. הוא אמר לי ש"מתישהו, זה בלתי נמנע שנעשה את זה", אבל כרגע זה לא. מה אני עושה? עצות תתקבלנה בשמחה....

Paranoid Eyes

New member
תגידי

אמרת שכרגע בין כה אתם לא יכולים לגור ביחד, כי אתם סטודנטים כן? את אוהבת אותו, הוא אוהב אותך, והוא אמר שמתישהו זה בלתי נמנע ואתם תעברו לגור ביחד. תעזבי את זה, תתרכזי בלימודים. ולראות בנאדם 24 שעות ביממה זה לא כזה פרס.

orzr

New member
אבל עצם העובדה שהמחשבה

אצלו לא כ"כ מגובשת על זה, זה לא אומר משהו אחרי שנה?

Zoharrr

New member
לא...

יש אנשים שעוברים לגור ביחד אחרי חודשיים ואחרי עוד 3 חודשים מתחתנים, ויש אנשים שלוקח להם שנה,שנתיים,וגם 6 שנים...

דנדוש20

New member
אין חוקים

אפשר לרצות לעבור לגור ביחד אחרי 3 חודשים ואפשר גם אחרי שלוש שנים להרגיש שזה לא מתאים. הוא הסביר לך למה הוא לא מרגיש מוכן כרגע? כלומר יכול להיות שזה כתוצאה מסיבות כלכליות, בגלל שהוא בתקופה לחוצה, או כי הוא עוד גבר "טיפוסי" המפחד ממחוייבות
במקומך, אם זה היה מציק לי, הייתי מנהלת איתו עוד שיחה על זה, כדי להבין למה זה מרגיש לו לא נכון, ומה זאת אומרת:"בלתי נמנע"- מה מישהו מכריח אותו? אחרי השיחה הזו הייתי מסיקה מסקנות.

מיטללל

New member
וברוכה הבאה גם לך ../images/Emo70.gif

קודם כל - אני ממש לא חושבת שאם אוהבים מישהו רוצים להיות איתו 24 שעות ביממה (אני, לדוגמא, ממש לא כזאת). אבל זה נכון שבדרך כלל במערכות יחסים רציניות, לאחר תקופה מסוימת, מעוניינים לעבור שלב ולעבור לגור יחדיו. יכול מאוד להיות שזה לא מתאים לו כרגע כתוצאה מדברים שלא קשורים אליכם (סיבות כלכליות, הלחץ בלימודים וכדומה) וגם יכול מאוד להיות שהוא עדיין לא מוכן "לעבור שלב"... אם זה באמת מציק לך, תנהלי איתו עוד שיחה של "יחסנו לאן?".. רק כדי שתהיי שקטה :) בהצלחה
תעדכני אותנו

למעלה