צריכה עצות להתעסקות עם טופו...
אני היחידה שאוכלת טופו בבית ולכן חבילה של 300 גרם זה המון..
בדרך כלל אני משרה חצי גוש במרינדה ואז את החצי השני שומרת בתוך מים שצריך להחליף כל יום- ואז אני שוכחת, והטופו מעלה עובש וזה נזרק לפח.
כמו כן אני אף פעם לא זוכרת להשרות לפני שאני רוצה לעשות טופו... אז אני שוכחת אותו במרינדה...
בקיצור חברים- אשמח לטיפים ועצות איך אתם מתעסקים לוגיסטית עם הטופו שלכם
(או תרופה טבעונית לשכחה
)
אני היחידה שאוכלת טופו בבית ולכן חבילה של 300 גרם זה המון..
בדרך כלל אני משרה חצי גוש במרינדה ואז את החצי השני שומרת בתוך מים שצריך להחליף כל יום- ואז אני שוכחת, והטופו מעלה עובש וזה נזרק לפח.
כמו כן אני אף פעם לא זוכרת להשרות לפני שאני רוצה לעשות טופו... אז אני שוכחת אותו במרינדה...
בקיצור חברים- אשמח לטיפים ועצות איך אתם מתעסקים לוגיסטית עם הטופו שלכם
(או תרופה טבעונית לשכחה
