צריכה ערה
אני רוצה להכין את המתכון של ניקי ב של עוגת שיש
אני רוצה להמיר חלק מהקמח בשקדים טחונים האם אפשר לההמיר ובכמה ???
המתכון :
עוגת שיש רכה מעולה / ניקי ב
גודל תבנית: 26"
מצרכים:
4 ביצים
3/4 כוס מיץ תפוזים
220 ג` סוכר (כוס + כף)
280 ג` קמח תופח (2 כוסות)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
כף גדושה שוקולית
אופן ההכנה:
1. להקציף ביצים וסוכר לתערובת תפוחה. להוסיף את שאר המצרכים, להוריד כחצי כוס מהבלילה ולערבב עם השוקולית.
2. להעביר לתבנית את התערובת הבהירה להוסיף את הכהה, לערבב מעט בשביל יצירת צורות.
3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 45 דקות.
הערות:
מי שלא רוצה עוגת שיש או שבמקרה אין שוקולית בבית, או שדווקא רוצים עוגת תפוזים אז תוותרו על השוקולית. בכל מצב העוגה מתחסלת, אפילו עוד לפני שהשבת נכנסת
אני רוצה להכין את המתכון של ניקי ב של עוגת שיש
אני רוצה להמיר חלק מהקמח בשקדים טחונים האם אפשר לההמיר ובכמה ???
המתכון :
עוגת שיש רכה מעולה / ניקי ב
גודל תבנית: 26"
מצרכים:
4 ביצים
3/4 כוס מיץ תפוזים
220 ג` סוכר (כוס + כף)
280 ג` קמח תופח (2 כוסות)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
כף גדושה שוקולית
אופן ההכנה:
1. להקציף ביצים וסוכר לתערובת תפוחה. להוסיף את שאר המצרכים, להוריד כחצי כוס מהבלילה ולערבב עם השוקולית.
2. להעביר לתבנית את התערובת הבהירה להוסיף את הכהה, לערבב מעט בשביל יצירת צורות.
3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 45 דקות.
הערות:
מי שלא רוצה עוגת שיש או שבמקרה אין שוקולית בבית, או שדווקא רוצים עוגת תפוזים אז תוותרו על השוקולית. בכל מצב העוגה מתחסלת, אפילו עוד לפני שהשבת נכנסת