צריכה פה איזה יעוץ (טריגרים בקישורי

רותי ב.

New member
צריכה פה איזה יעוץ (טריגרים בקישורי

הודעות מסוג זה ועוד זו האחרונה שהיא רשמה והנה, פה הכרטיס (שלא מספר יותר מדי) חיפשתי אותה בפורום של סהר ולא מצאתי, חפשתי אותה בפורום הפרעות אכילה, וגם לא מצאתי. ם) כתבתי לה כבר יותר מפעם אחת מסרים, הפניות לסהר, הצעה לגשת לרופא המטפל, ואין לי תגובות עליהם. הודעתי לאפרת, סיכמנו שאפנה לסהר. פניתי עוד לפני יומיים לסהר. זה יותר מדי מזכיר לי (למי שזוכר את הסיפור של לפני כשנה וחצי, של נסיכת השחף). אבל אולי אני טועה. יש עוד משהו שאני יכולה לעשות ולא עשיתי?
על כל עצה

2_be

New member
../images/Emo4.gif

למען האמת אני חושבת שאין לכן מה לעשות מעבר למה שאתן עושות. אתן מגיבות לה בפורום ומציעות תמיכה את עושה את זה גם במסרים את מפנה אותה לסהר יותר מזה את באמת לא יכולה לעשות... צר לי שאני לא נותנת תובנות יותר מעשיות/חכמות.

ToryMaster

New member
מסכימה עם התגובה הקודמת

(לא זוכתר מי זה, איתך הסליחה) אין הרבה יותר מזה שאת יכולה לעשות, אלא אם מתפרסמת הודעה שממש באמת מדאיגה אותך, ואז כמו בכל נוהל חירום - להתקשר לאפרת. בינתיים, לאפשר לה לפרוק, לנסות לשכנע אותה לא לפגוע בעצמה (מי כמוני יודע כמה זה קשה) ו... לשים עין

מוּסקט

New member
טוב עשית

ברמה העניינית: "זה פורום, אנחנו פה ומוכנים להקשיב ולתמוך"... אבל בנוסף אני רוצה לשתף אתכם במשהו אישי: נוכח מכתבים שכאלו לעתים מתעורר בי רוגז כלפי אנשים שכך משתמשים בפורום. איני יכולה להימנע מלחשוב על זה שהם כתבו את מה שכתבו, השתחררו ממה שהשתחחרו והשאירו את חברי הפורום תלויים לייבוש עם הלשון בחוץ. זה תמיד נחווה לי כחוויה מאוד דו ערכית: מאוד מעוררת ומגייסת מחד, ומאוד מתעללת ומשאירה חסרת אונים מאידך. לפעמים נדמה לי שאני היחידה שמרגישה התעללות בהודעות הללו, ואני אפילו קצת מתביישת בכעס שלי - כי כאילו 'לא יפה' להתרגז על מישהו כל כך מסכן וכואב... אבל ראבאק! כתוב בכותרת 'טריגר' - כלומר מזהירים אותי מראש ונותנים לי צ'אנס לא להיכנס ולקרוא... מעניין מה היה קורה לו באמת אף אחד לא היה נכנס לקרוא? שורה תחתונה? פעמים רבות אני מרגישה שעושים שימוש לרעה בפורומים עם כתיבה טריגרית. שימוש לרעה במובן של סחטנות רגשית, גיוס תשומת לב, אפילו עוררות של דאגה והפחדה - מה שממש ממש מקלקל לאלו שלא משתמשים לרעה ומוכנים גם לקבל עזרה אמיתית. להתכונן לסקילה??

ToryMaster

New member
לא

לחלוטין לא אני יודעת כמנהלת פורום סופרים צעירים, שלהמון אנשים משמש כבמה לפריקת כאב (ואיכשהו עוד לא הגיע לדרגת פורום תמיכה) שיצירות טריגריות שלא מסומנות, מקבלות תגובה מאוד מאוד חריפה. בפורום של סה"ר (אני גולשת בו) מפורסמות המון הודעות טריגריות בלתי מסומנות, ועל רבות מהן אני מגיבה בכעס, זה פשוט לא לעניין. ואת, את בסדר את, שתיכן, רותי וענת

רותי ב.

New member
לא, לא להתכונן לסקילה

זה באמת משהו ש"אסור" לדבר עליו, אבל הוא קיים כל כך הרבה בפורומים. וגם אני לפעמים קוראת לזה התעללות, או יותר נכון, "ערפדי אנרגיה וירטואליים" (באמת סליחה על הביטוי הקשה נורא, אבל ככה זה מרגיש לי לפעמים). וזה בדיוק כל ה'תסמינים' שציינת - סחטנות רגשית, גיוס תשומת לב, עוררות דאגה והפחדה, מניפולציות, וגם עוד כמה דברים שאני ממש לא רוצה להכנס אליהם. והיו לי כמה כאלה, ו'זקני הפורומים' יודעים למה אני מתכוונת.
לך, תודה בעבור התחושה שאני לא לבד פה.

למעלה