צריכה פרטים לגבי החזרת מוקפאים

love joy

New member
צריכה פרטים לגבי החזרת מוקפאים

אני צריכה פרטים לגבי החזרת מוקפאים. אז נכון שעדיין לא הספדנו את הטיפול אבל כבר ביכינו אותו. עשיתי היום בדיקה ויצא שלילי, אבל היום הוא היום ה11 ולא ה 12 כי מחר אנחנו נוסעים לאילת (חשבנו לחגוג אבל כנראה שלא יהיה את מה!). בכל אופן אמרו לי להמשיך עם התמיכה ולעשות בדיקה נוספת ביום רביעי , אם לא אקבל את המחזור עד אז. האם ייתכן שפתעום הבטא תראה מספר ולא שלילי????? האם יתכן שהכדורים שאני מקבלת לתמיכה "הפנינים" הם אלו שגורמים לאיחור במחזור? טוב אז עכשיו ניהיה פרקטים ויש לי כמה שאלות לגבי החזרת מוקפאים (מכיוון שיש לנו 3 נסיכים קרירוניים במקפיא) 1. האם הכנת הגוף להחזרת מוקפאים כולל זריקות או כדורים? 2. האם זה כולל בדיקות דם ו US? 3. באיזה יום למחזור מתחילים את הטיפול? אשמח לשמוע תשובות תודה רבה LOVE JOY העצובה נורא נורא (דווקא הייתה לי כזאת הרגשה טובה, אבל כנראה הרגשה זה לא מספיק!)

יש שתי שיטות:

בשיטה הראשונה נותנים לגוף לגדל את הרירית באופן טבעי וכשהיא מגיעה לגודל הרצוי וקורה הביוץ באופן טבעי - מחזירים את העוברים. בשיטה השניה (מה שגם עשו לי בבלינסון) - לא סומכים על הגוף שיעשה את עבודתו נאמנה (גם אצל בנות שלא נראה שיש להן בעיות עם הרירית). מתחילים בימים הראשונים של המחזור. נותנים כמה ימים אסטרוגן (לי נתנו פרוגילוטון) וכשהרירית מגיעה לעובי הרצוי נותנים יומיים פרוגסטרון (לי נתנו אסטרופם), מחזירים את העוברים וממשיכים בתמיכה של פרוגסטרון. בשתי השיטות יש מעקב של US ודם אבל לא בכמות רבה כי מה שמעניין אותם זו הרירית ולא הזקיקים. אם תצליחי להכנס להריון מהזקיק שגדל לו ברקע - מה טוב. אפילו ממליצים לקיים יחסי מין לקראת הביוץ (בשיטה הראשונה) כדי לתת צ´אנס גם לניסים. מקווה שהרגשתך תשתפר! חנה

עמית@

New member
קודם כל צר לי על הטיפול הנוכחי

שנית- כמו שחנה כתבה לך, אפשר להסתמך על ביוץ +רירית טבעיים (אם יש לך כאלו
- אצלי אם היו מחכים לזה באופן טבעי היו מחכים עד ימות המשיח) מכינים את הרחם לקליטה באופן מלאכותי (אסטרוגן) וקדימה לקרב. עושים כמה US בדרך אבל אם לא מתסתמכים על ביוץ לא עושים בדיקות דם, אם מעורב ביוץ בעניין אז עושים כמה, לבדוק מתי הוא קרב ובא. שוב מצטערת עמית

למעלה