צריכה קלורית

ירין109

New member
צריכה קלורית

אני מתחיל להתאמן בבית עם משקולות של 7 קילו ( משקולות יד ) אני מתחיל היפרוטרפיה ורציתי לדעת כמה קלוריות אני צריך לצרוך כל יום כי אני לא יודע איך מחשבים את זה . אתן לכם את נתונני בתקווה שתוכלו לעזור לי . תוכנית אימונים : יום ראשון - ידיים + גב יום שני - כתפיים + חזה יום שלישי - יום מנוחה לשרירים יום רביעי - יום ראשון - ידיים + גב יום חמישי - כתפיים + חזה יום שישי - ידיים + גב אימון ממש קל של 3 תרגילים יום שבת - יום מנוחה . גיל 15 , גובה 1.73-74 , משקל : 60-62 כמה קלוריות אני צריך לצרוך בכל יום , וכמה חלבונים ???

ירין109

New member
מה קשה לעזור ???

אז בשביל מה אני צריך את הפורום הזה אם לא עוזרים כאן ? אמרתי שאני ינסה קודם כל לקבל עזרה דרך הפורום ואם לא יילך ללכת לתזונאית . אם קשה לכם לענות אני יעזור לכם תיכנסו ללינק הזה : http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/ תקראו למטה ותבינו איך מחשבים , אם הבנתם אז תחשבו לי לפי הנתונים ותוכנית האימונים שלי , תודה ויום טוב

הר ניר29

New member
אתה חצוף!

ועל פי חוק למאמני כושר אסור לתת מרמשמים לתזונה. אם אתה לא יודע לכבד את חברי הפורום, אל תצפה שיכבדו אותך. הפורום נועד לתת הכוונה, לא פתרונות לא סבירים. לומר לאדם דרך האינטרנט מה לאכול, זה לא רק יומרנות, זו שרלטנות! שבוע טוב

ירין109

New member
אמרתי לו שיגיד לי מה לאכול ?

אמרתי לו שינסו לחשב לי את כמות צריכת הקלוריות היומית שלי טוב שלא הגזמתה , לא רמית לו שיגיד לי מה לאכול , עוד מעט הייתה אומר שאמרתי שימלצר לי גם , אם כבר החוצפן מבין שנינו זה אתה , כי בכל דבר אתה מתערב ואתה לא קשור לנושא ולדו שיח בכלל, סתם דוחף את האף , ביקשתי ממנו משהו הגיוני ואתה מגזים , מזבוב עושה פיל , כמה שפחות תדבר שטויות ככה תחסוך לעצמך פפדיחות מיותרות , איך אומרים את זההה ... סייג לחוכמה שתיקה , תנסה את זה פעם אחת לא יזיק לך !

הר ניר29

New member
מלאכתם של צדיקים

נעשית בידי אחרים. יותר מכך אין לי מה לומך בעניין או לך.

ירין109

New member
חחח כנס

אתה יכול להיות בטוח ש"האחרים" האלה זה לא אתה , ---ובמיוחד--- לא ה" צדיקים " . יום טוב שיהיה בעזרת השם

oridoron77

New member
ירין

אני מבקש שתהיה זו הפעם האחרונה שאתה פונה בזלזול למישהו מחברי הפורום. בנוסף הפורום מהווה במה מקצועית למידע מקצועי ולא חלטורסטי. ההודעה תימחק בהמשך, ואני מקווה שתפנים את דברי. אורי

ירין109

New member
תגידו אתם רציניים בפורום הזה ?

תגידו אתם נורמלים , כאילו הרגתי מישהו כולה אמרתי שאתם לא עוזרים וזה נכון , כמעט כל שאלה שלי אתם אומרים " לך לתזונאי " , " לך למאמן כושר " לך ולך , בשביל מה יש פורום ??? שתייעצו לי, אם הייתי רוצה ללכת הייתי הולך , אתם לא מגלים כאן את אמריקה ובטח לא את המצאת המאה אז תתחילו להירגע , מה זאת ההתיפייפות הזאת ( הר ניר ) לפי דעתי אתה אדם לא שפוי , כולה אמרתי " אתם לא עוזרים " כבר אתה קורא לי חוצפן ? נראה לי שאתה צריך ללכת לפתוח מילון ברגע זה ולבדוק את מזה חוצפן , אני די בטוח שחלק מהמושגים קיבלו אצלך משמעות שונה , אני ממליץ לקבוע תור אצל אבשלום הוא יסביר לך הכל מהכל , בהצלחה ....

oridoron77

New member
תשובות

1. זה לא כאילו "הרגת מישהו", אבל חלק ניכר מתגובותיך מוגשות בצורה להוטה. אני מבין שאתה כרגע מחזיק בידע מסויים, אבל אתה צריך להבין שיש ידע שאינך מחזיק. עעקב כך יוצא לא פעם שאתה ממליץ בצורה החלטית לגבי דברים, מה שלא תמיד נכון (יש גם דברים נכונים כמובן). 2. הפורום נועד לתת הכוונה ומושג ראשוני לגבי נושא מסויים, החלפת ידע בין אנשי מקצוע, וכמובן עזרה ראשונית לכל מתאמן בכל מצב שהוא. כאשר מישהו מחפש שיבנו לו תוכנית אימונים, תפריט תזונה או כל דבר שמעבר לגבולות עזרת הפורום, מחובתנו כאנשי מקצוע לידע אותו (וכאן הר ניר עושה עבודה מצויינת). 3. "חצוף" זה מינוח שמתאים להתבטאות שלך שמהולה בכפיות טובה. לטענתך: "אז בשביל מה אני צריך את הפורום הזה אם לא עוזרים כאן?" וזאת אמרת לאחר מספר שאלות שנענו לך בהרחבה. הר ניר עושה כאן עבודה נפלאה, ועל אף היותו איש מקצוע מוערך עם עולם עשיר, מוצא תמיד זמן (לעיתים גם יותר ממני) לבוא ולענות בפורום לכלש אלה, גם אם היא נשאלה בפעם ה100. וזאת הוא עושה כמובן לא רק בפורום הזה. אם אתה מבקש שיכבדו אותך, תתחיל להתנהג בהתאם. אורי

למעלה