צריכה קצת עזרה...

צריכה קצת עזרה...

(מתנצלת מראש אם אני שואלת שאלות שנשאלו בעבר- עשיתי שיעורי בית כמיטב יכולתי...) אנחנו נמצאים בקנדה על ויזת עבודה של בעלי (work permit) עד 2010. החלטנו להתחיל תהליך LANDED - אני כבר כמה ימים בתוך האתר של רשויות ההגירה ויש לי עדיין כמה תעלומות. 1. הדפסתי את הערכה מהאתר שמסבירה היטב את כך השלבים, אבל היא מפנה כל הזמן ל APPENDIX ואני לא מצליחה למצוא את ה APPENDIX באתר שלהם (הם כוללים הסברים על הבדיקות הרפואיות,על אישורים מהמשטרה, על התמונות שצריך לנפק וCHECKLIST לוודא שלא שכחתי כלום) האם מישהוא נתקל ויכול לתת לי לינק? 2. היות שאנחנו גרים בקנדה, אני מבינה שעלינו להגיש את הבקשה בבפאלו (האם צריך לגשת לשם פיזית או רק לשלוח לשם?)האם יש עדיפות לשליחה משם או מישראל או שמבחינת זמן המתנה מדובר באותו זמן? יש לי עוד המון שאלות אבל אני מניחה שאם אשיג את CHECKLIST מהאתר הקנדי, מפלס שאלותי ירד.

predoc

New member
חשוב

אם אתם בקנדה על ויזת עבודה..אתם רשאים להגיש גם בבאפלו ...התהליך שם לוקח כשנה וחצי פלוס מינוס ! אבל אם המעסיק יכול להמציא לבעל האישור עבודה ( את או הבעל ) מסמך שהוא ישמח להעסיק אותו/ך על בסיס קבוע ....ובתנאי שתקבלו PR עדיף לכם להגיש בישראל כי תקבלו זימון לבדיקות רפואיות בתוך ימים ....ותסיימו את התהליך בתוך חודשים ספורים לפי הניסיון שנצבר פה בפורום. גם פשוט וקל יותר להתעסק עם השגרירות בישראל ולא עם פאבלו שעל כל שטות/טעות ישלחו לכם חזרה את כל החבילה. התהליך הרגיל בארץ ארוך יותר כ 27 חודשים על פי סטיסטיקת הפורום ולכן אם אין מכתב עדיף לשלוח בכל זאת לפאבלו ולהתעסק עם התרגומים וכו

למעלה