האמת שאני שוברת את הראש כבר הרבה זמן
אני מחפשת דבר שאוכל להמשיך להתעסק בו בהמשך הכתיבה (כמו לדוגמה בסדרה "המאה", התיבה עדיין משחקת תפקיד. במתים המהלכים- הזומבים חלק חשוב).
חשבתי על זיהום במים, אבל אין לי מושג איך אני הופכת את זה לא אזורי (נראה לי שהיה סרט על זה)
מאיץ החלקיקים יוצר חור שחור שבולע לאיטו את העולם

גוף שמימי גדול מסיט את כדור הארץ מעט ממסלולו לכיוון השמש (מתחמם) או רחוק יותר (הכל קופא). (לחילופין, מסיט את הירח קרוב יותר לכדור הארץ - גאות, רעידות אדמה)

ההתחממות הגלובלית משחררת נגיפים/חיידקים אלימים מהקרח בקטבים שמגיעים דרך הים לכל חלקי כדור הארץ.

וירוס מחסל 2/3 מאוכלוסית העולם ואז מתברר שיש בינינו יצורים לא אנושים
המשיח מגיע
נפתחות הדלתות ליקום מקביל
פלישה ממימד אחר
מתגלה שהסופר הכותב את היקום סובל מדיכאון ובגלל שאישתו עזבה אותו הוא הורג את כל הנשים ביקום
כל אדם מעל גיל 15 מת
הגברים נכנסים להריון
כדור הארץ נכנס לעידן קרח עז ופתאומי

למעשה כל דבר שמערער את הסדר הקיים של הדברים יכול להיות אפוקליפסה.
אף אחד לא מצליח לשקר
מחסום השפות נעלם וכולם מבינים אחד את השני פתאום.
ארץ הפלאות פולשת למציאות שלנו

ותמיד אפשר לשלב
יש מדענים שמאמינים שלאוקינוס יש תודעה אבל הוא חושב מאוד איטי
ולכן אם האוקינוס יתחיל לחשוב הרבה יותר מהר הוא יהווה איום.
רעיון שמאוד מוצא חן בעיני הוא
"לא יתכן שסודות היקום אינם נשמרים" ולכן כאשר בני אדם מוצאים אפשרות לחדור למימד אחר אשר מאפשר שינוי המאיים על האפשרות לחיים מתעוררים כוחות אשר מאיימים להשמיד את האנושות.
יכולת לחזות את העתיד יכולה ליצור אפוקליפסה משום שבני אדם יצרו שינויים לטובתם דבר שיפגע באנשים אחרים ויווצר מאבק
הנה כמה

1

בגלל שינויים בתנאי החיים המודרנים נולדים אנשים ללא נזק מוחי שמסתבר שהיה קיים אצל כל האנושות בגלל תנאים ירודים רב ההיסטוריה בו התפתח ההומוסאפיאנס ; ללא אותו נזק אותם אנשים חיים בבריאות נפשית וחברתית מושלמת אחד עם השני והיקום מה שמוביל להישרדותם על פני בני האדם עם הנזק.

2

הוגה דעות מפרסם מנשר שוטען לפסימיות מוחלטת כלפי עתיד האנושות וקורא לכולם להתאבד כדי לחסוך את הסבל , ואנשים מתאבדים בהמוניהם.

3

תרופה שמונעת זיקנה ומאריכה את החיים משמעותית אצל חלק גורמת לתופעה הפוכה אצל רב האנושות.