פלפל אדום במילוי גבינה בולגרית
כמו שאת שמה לב, אני עדיין מנסה את כוחי. ועוד רעיון: פלפל אדום במילוי גבינה בולגרית ************************************** רכיבים ל-6 מנות: 6 פילפלים אדומים מוצקים ובשרניים חבילת גבינה בולגרית של מחלבות דן גביע יוגורט 10 גיבעולי שמיר קצוצים 1 ביצה 100 גרם גבינה צהובה מגורדת (לא מלוחה!!!) מעט זיתים קצוצים- אופציה. אופן הכנה: חותכים ומסירים את כיפת הפילפל, ומנקים את תוכו. מערבבים את כל החומרים יחד וממלאים כל פלפל כ2/3-. את הפלפלים מושחים מצידם החיצוני בשמן זית, ומכניסים לתנור ל230- מעלות לכ45- דקות. מוציאים, מעבירים לכלי, ומכסים בניילון לרבע שעה, עד שהם מזיעים טוב טוב, ואז מקלפים אותם ומגישים. אחרי רבע שעה הם עדיין חמים אולם ניתן לקלפם בקלות. המילוי לא נשפך היות ואני מעמיד אותם כך שהפתח כלפי מעלה, הם שלמים והביצה משמשת כחומר מקשר. גם סירות פילפלים נשמע מצוין. הקילוף לדעתי נותן טעם מעודן יותר.