צריכה רעיון למנה ראשונה

יעלי2

New member
צריכה רעיון למנה ראשונה../images/Emo21.gif

כן אני יודעת שזה לא הפורום, וכבר ביקשתי גם שם, ובכל זאת. המיגבלות: (לא צריך להיות כשר). קל להכנה. לא פטריות (כי הם מככבות בהמשך). שיתאים לבגט שום. תודה (אני יוצאת עוד שעה וזה להיום בערב)!

אתי@

New member
פלפל אדום במילוי גבינה בולגרית

כמו שאת שמה לב, אני עדיין מנסה את כוחי. ועוד רעיון: פלפל אדום במילוי גבינה בולגרית ************************************** רכיבים ל-6 מנות: 6 פילפלים אדומים מוצקים ובשרניים חבילת גבינה בולגרית של מחלבות דן גביע יוגורט 10 גיבעולי שמיר קצוצים 1 ביצה 100 גרם גבינה צהובה מגורדת (לא מלוחה!!!) מעט זיתים קצוצים- אופציה. אופן הכנה: חותכים ומסירים את כיפת הפילפל, ומנקים את תוכו. מערבבים את כל החומרים יחד וממלאים כל פלפל כ2/3-. את הפלפלים מושחים מצידם החיצוני בשמן זית, ומכניסים לתנור ל230- מעלות לכ45- דקות. מוציאים, מעבירים לכלי, ומכסים בניילון לרבע שעה, עד שהם מזיעים טוב טוב, ואז מקלפים אותם ומגישים. אחרי רבע שעה הם עדיין חמים אולם ניתן לקלפם בקלות. המילוי לא נשפך היות ואני מעמיד אותם כך שהפתח כלפי מעלה, הם שלמים והביצה משמשת כחומר מקשר. גם סירות פילפלים נשמע מצוין. הקילוף לדעתי נותן טעם מעודן יותר.

אתי@

New member
זיתים מטוגנים

אני לא מתייאשת
זה לא ממש מנה ראשונה אבל יכול ללכת נהדר עם הברוסקטות... זיתים מטוגנים ***************** חומרים: סיר שמן קנולה מילמור לטיגון עמוק 2 ביצים טרופות קופסת זיתים מילומור צלחת קמח 3 כפות חלב אבקת צ´ילי אופן ההכנה: 1. מחממים את השמן, מכינים כלי להוצאת הזיתים מהשמן וצלחת עם מגבות נייר. 2. טורפים את הביצים בחלב. 3. כשהשמן חם מאוד מגלגלים את הזיתים בקמח, טובלים בביצה ומטגנים מספר זיתים בכל פעם. 4. מניחים על נייר המגבת לספיגה. 5. מגישים פושר כחטיף, זורים מעט אבקת צ´ילי לפני ההגשה. זה גם מתכון מפורום מתכונים...

mirchell

New member
רעיון למנה ראשונה

אז ככה: אני לא נמנית בין הבשלניות ואפילו עדיין לא התחתנו אבל המגורים המשותפים בדרך לחופה עושים את שלהם גם במטבח, הייתי מציעה לך לעשות כבדים ,כבד עוף עם בצל מטוגן ברוטב יין ,וליד פתיתים/אורז סלטים:סלט כרוב,מטבוחה (אם את לא יודעת איך אני יסביר), סלט ירקות רענן מה את אומרת?

יעלי2

New member
תודה. אני מאמצת את רעיון הזיתים../images/Emo9.gif

וחושבת להכין בנוסף עגבניות מרוסקות עם שום ופטרוזיליה קצוצה. מעל לזה פירורי גבינה צהובה. תודה על המאמץ והתשובות המהירות. ולאתי@ ה
תודה על שלא ויתרת ובנוסף לכרוביות נתת לי רעיון מצוין נוסף! ההתמדה משתלמת

למעלה