צריכה רעיון לצבע לחדר ילדים

Snagit

New member
צריכה רעיון לצבע לחדר ילדים

אפשר גם לחדרים נוספים, כרגע כולם נשארים לבנים חוץ מהחדר ילדים

לקראת ריענון הבית אני מחפשת רעיון לצבע או שילוב של צבעים לחדר ילדים, זה חדר של בנים ובת אז צריך צבע פחות מגדרי

d a p h n a

New member
אני אוהבת לבן גם לחדר ילדים

החדר של הזאטוט שלנו צבוע בלבן, וגם הארון, השידה, המיטה שלו וכו' כולם לבנים - ועל המצע הזה יש לנו נגיעות של צבע: מגירות ירוקות בשידה, מדבקות מגניבות של רכבת צבעונית על הארון, וילונות צבעוניים, שטיחים צבעוניים וכו'.

kaparu

New member
גם אני מחובבות הלבן

כרגע החדר משמש רק את המרגוע, הקיר צבוע בלבן וחציו עם טפט פסים ורוד לבן ממש עדין. כל הרהיטים לבנים והנגיעות של הצבע הן במצעים שעל המיטה, בצעצועים שממילא צבעוניים, באותיות ורודות תלויות עם כיתוב של השם שלה ושלוש תמונות שאני עיצבתי (שלה) על קנבס, בגווני ורוד (רואים שחלמתי על בת?!).

כשהקשת ייכנס לחדר ביחד איתה, הכוונה שהבסיס יהיה לבן-אפור.

גם אצלנו

חדר משותף
מיטה אחת לבן-שמנת
מיטה שניה אפור
(אותו דגם מיטה)
מצעים צבעוניים חלקים לרוב
מעל כל מיטה יש מדבקות קיר לפי בחירת הילד- ליד הקטנה כדורים ופרחים צבעוניים, ליד הגדול חלליות ומטוסים צבעוניים
ארון בצבע עץ פשוט
שעון, מתלים למעילים- צבעוניים
ככה שהק'רי אמנם לבן אבל החדר מאוד שמח והרהיטים לא מצועצעים

אנחנו הלכנו על שילוב של אפרסק בהיר וכתום

פחות או יותר כזה:
שלוש שנים וזה עדיין יפה בעיני.

pinprick

New member
אנחנו צבענו לפני שידענו את מין הילד

שישכון בחדר, וממילא לא רצינו משהו מגדרי מדי...
צבענו בכתום בהיר בהיר- גם נותן צבע, אבל גם לא משתלט. ובכלל, כתום על גווניו הוא צבע שמח ומקסים לחדר ילדים בעיני

זה לא תמונה מאצלנו, כן? זה מחיפושים שעשיתי

בזמנו ב-roomzaar כדי לקבל רעיונות
הנה לינק לאתר:
http://www.roomzaar.com/rate-my-space/Nurseries/gallery.esi
אנחנו צבענו באותם הצבעים אבל בחדר אצלנו, בניגוד לחדר בתמונה שצירפתי, יש מהומת אלוהים...
בכל אופן אם אני זוכרת נכון מהתיאור באתר, החיות בתמונה הן ציור.

powerpuff25

New member
ציור קיר

אנחנו עשינו אצל הבת שלי וזה נתן לחדר המון אופי, וחסך את כל הצורך בעיצוב מעבר לכך.
עוד דבר מהמם שראיתי זה טפט על קיר אחד.

ציורי קיר הם מקסימים, אבל תכלס הילדים גדלים

מהר 555, וציור שמתאים לגיל חצי שנה פחות מתאים בגיל 6 (או שנכנס עוד אח לחדר ועושים סידור מחדש של הרהיטים וכו')

בגלל זה עדיף צבעים יותר נייטרלים ותמונות/אביזרים שאפשר להחליף.

powerpuff25

New member
לא מסכימה

הציור קיר שעשיתי לבת שלי בגיל 0 מתאים עדיין בגיל שנתיים, וגם האחיניות שלי בנות 5 מתות עליו כך שלדעתי זה טוב לפחות ל5 שנים, וזה מאוד מאוד תלוי מה עושים.

בעיני זה יפה ומיוחד בהרבה מצבע על הקיר, ובעיקר חוסך הרבה כסף בתמונות/צבעים אחרים שצריך 'ליפות'.

כמובן שטעם וריח.

אבל גם בבית הבא אני מתכוונת לעשות את זה....

קליספרה

New member
אני מתה על ציורי קיר

לבן שלי היו דמויות של דיסני על הקיר שהיו אקטואליות כל ילדותו ,
בסביבות גיל 11 אנחנו התחלנו לעודד אותו להפרד מהם

גם אנחנו עם ציור הורס!!!

דווקא בהתחלה למרות שהייתי מאוהבת בציור חשבתי שאולי זה היה סתמי
ועכשיו כשהקטן (אני גדול אמא!) כבר בן שנתיים וטיפה הוא מספר מה יש בציור יודע מי קנה לו אותו ומתלהב שרק לו יש עץ בחדר
וציפור ודגים. אם לא היה את השיקול של הזזת רהיטים שציינו כאן זה בהחלט יכול להחזיק כמה שנים טובות

זה לא רק הזזת רהיטים- מיטת התינוק

עוברת אחרי כשנתיים למיטת מעבר נמוכה או למיטת נוער ארוכה יותר. פתאום השידה לא רלוונטית או נכנס עוד ילד לחדר

בקיצור- כמה שזה יפה ומקסים- אני עדיין בעמדתי שזה לא פרקטי (וגם צריך לא מעט שכבות של צבע כדי להסתיר את אחר כך...)

למעלה