צריכה רעיון לקינוח שיחזיק בלי מקרר

BluishSky

New member
צריכה רעיון לקינוח שיחזיק בלי מקרר

היי,

אני צריכה רעיון למשהו מתוק (עוגה/עוגיות/שוקולדים) שאפשר להכין מראש, כך שיחזיק בטיול בחו"ל שבועיים עם מקרר באון ואוף (יהיה מקרר בדירות בהן נשהה, אבל במעברים בין דירות יכול להיות שזה יהיה מחוץ למקרר הרבה שעות).
לבחור יש יום הולדת בסוף הטיול שאנו מתכננים בחו"ל (בעוד חודש,בהחלט ייתכן שיהיה חם) ואני ממש רוצה להפתיע אותו עם משהו טעים וחגיגי, אבל אני לא יודעת מה יכול להחזיק מעמד... שוקולד יימס? עוגיות יחזיקו מעמד? עוגה בטוח תימעך ותהרס.

להכין שם לא נראה לי שאני אצליח (לא יהיה זמן וגם יהיה קשה למצוא מרכיבים שאני בטוחה מה יש בהם...)

רעיונות?
 

חנהפ

Active member
אני בטוחה שתוכלי למצוא ולקנות...

אבל גם אפשר להכין עוגיות שוקולד פאדג' שכנראה יחזיקו בלי מקרר, עם ספריי קצפת ופירות יער נראה לי קינוח הגון
 
משהו שיחזיק מעמד וגם יגיע שלם לצורך יום הולדת - בספק

לגבי נשנושים מתוקים שיכולים להחזיק מעמד - עוגיות גרנולה, או גרנולה.
לגבי קינוח בחו"ל, מציעה לך לקנות משהו שם.
 

BluishSky

New member
לקנות שם לא נראה לי שאקנה (או אכין)

גם ענייני כשרות וגם לא נהיה באיזור עירוני בתאריך הרלוונטי. מסובך מדי.
&nbsp
אני חושבת שאלך על עוגיות בלית ברירה.
 

oritta17

New member
בראוניז לפסח יחזיקו מעמד בלי בעייה,,

בראוניז מעולים לפסח של רותי:
&nbsp
והנה המתכון לבראוניז שוקולד תפוז - (עם שקדים במקום קמח).
&nbsp
המצרכים:
&nbsp
350 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
1 כף תמצית וניל
שליש כפית מלח
150 גרם שקדים טחונים
2 כפות גדושות פריגת קפוא (טעם תפוז)
4 ביצים
חופן שוקולד צ`יפס מריר+לבן
&nbsp
אופן ההכנה:
לחמם תנור אפייה מראש ל- 180 מעלות חום.
להמיס את השוקולד יחד עם החמאה לבלילה אחידה.
בקערה נפרדת יש לערבב את הביצים, הסוכר, הוניל, המלח, ופריגת התפוז,
להוסיף את בלילת -השוקולד ולהמשיך לערבב בעדינות,
לבסוף לשלב את השקדים הטחונים, לתערובת אחידה.
האפייה:
בתבנית אפיה של התנור ,המרופדת בנייר -אפיה, יש ליצוק את התערובת.
להעביר את התבנית לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
&nbsp
לאחר כ-7 דקות אפיה, יש לפתוח את התנור להוסיף את השוקולד צ`יפס מסביב לעוגה,
ולהמשיך באפיה עוד כ-20 דקות בערך, להיזהר מאפיית יתר ומהייבוש של הבראוניז.
העוגה אמורה לצאת אוורירית ולחה מן התנור.
&nbsp
לאחר הוצאת התבנית מהתנור, יש לצנן קלות,ורק אחר כך לחתוך לצורה שאתם אוהבים,ריבועים, לבבות או מעויינים,
בעזרת חותכנים מיוחדים - או סכין.
להניח בתוך עטרות -נייר ולאחסן בקופסאות.
לתמונות הבראוניז שיש באתר של רותי,
ראי כאן:
(http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2595986
 

BluishSky

New member
תודה, אני אמנם לא מחפשת משהו לפסח

(הנסיעה שבוע אחרי פסח) אבל זה נשמע טוב
&nbsp
&nbsp
 
למעלה